RIHANNA OTKAZALA KONCERT

Tragedija u Nici šokirala i svjetski slavne zvijezde: 'Kada će ovome doći kraj?'

 Getty Images

Strašna tragedija u Nici u kojoj je u četvrtak navečer poginulo najmanje 84 ljudi nikoga nije ostavila ravnodušnim. Društvene mreže pune su riječi utjehe i sućuti, a u šoku su i brojne svjetske zvijezde koje su izrazile svoju tugu zbog ovog šokantnog događaja. Među njima je i Eva Longoria koja je, kako je napisala, u Nici bila prije mjesec dana.

- Kada će ovome doći kraj? Opet je tragedija pogodila jednu od meni najdražih zemalja - Francusku. Bila samo tamo prije mjesec dana, to je tako mirno mjesto. Molim se za Francusku i ostatak svijeta - napisala je Eva Longoria.

U šoku je i Enrique Iglesias.

- Upravo sam čuo zastrašujuće vijesti. Moje misli i molitve su s obiteljima stradalih u ovom nezamislivom obliku nasilja. No ne zaboravimo na Irak, Tursku i Bangladeš, Orlando, i na brojne druge tragedije koje su se desile prije ove. To nije samo problem Francuske, već Europe, Amerike, Bliskog Istoga. To je problem svih nas, a mi bi smo trebali prepoznati tko pati, a ne upravljati odvojeno - zaključio je dirnuti Enrique.

Francuski DJ David Guetta ne može vjerovati što se događa u njegovoj zemlji.

- Sve moje misli večeras upućene su Nici i Francuskoj, zemlji ljubavi. I dalje želim vjerovati da je svijet dobro mjesto - shrvan je Guetta.

Rihanna je zbog ovih tragičnih događaja otkazala koncert zakazan za danas u Nici.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

- Naše misli su sa žrtvama i njihovim obiteljima - poruku suosjećanja poslala je i svjetski slavna pjevačica, a oglasili su se i Ricky Martin, Rachel Zoe, Lucy Hale, Ashley Tisdale, Kaley Cuoco te brojni drugi.

A photo posted by David Guetta (@davidguetta) on

A photo posted by @normancook on

A photo posted by Rachel Zoe (@rachelzoe) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 02:13