IZGUBLJEN MLADI ŽIVOT

TRAGEDIJA U OBITELJI SLAVNE GLUMICE Njezin 27-godišnji sin preminuo je u prometnoj nesreći

 Getty Images / Getty Images

Thaddeus Wilk Farrow, posvojeni sin Mie Farrow, preminuo je s 27-godina od posljedica prometne nesreće u Connecticutu, piše Daily Mail.

Iako je Hitna pomoć brzo stigla, Thaddeus je u bolnici podlegao ozljedama. Mia je Thaddeusa, koji je bolovao od dječje paralize, posvojila iz sirotišta u Calcutti 1994. godine kada je imao 12 godina. Glumica je zbog njega predvodila kampanju za pomoć djeci koja boluju od spomenute bolesti.

Thaddeus je hodao uz pomoć štaka, te bio u invalidskim kolicima, htio je biti policajac, a radio je kao automehaničar. Srednje ime Wilk dala mu je po sucu koji je nadzirao njezinu gorku bitku za skrbništvo nad njim s Woodyjem Allenom nakon koje je Mia postala jedina skrbnica njihove djece.

Mia je tijekom godina usvojila desetoro djece, među kojima i kćer Soon-Yi koja je trenutačno u braku sa slavnim redateljem. Veza Woodyja i Mie, koju su započeli 1979., završila je 1992. godine, upravo iz razloga jer je Woody započeo vezu s njezinom posvojenom kćeri.

Pored desetoro posvojene djece, Mia je majka i četvero biološke.

Thaddeus nije prvo posvojeno dijete slavne glumice koje je preminulo. Tam Farrow umrla je od zatajenja srca 2000., a Lark Previn preminuo je 2008. godine. O smrti sina Mia se još nije oglasila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:18