U DOBI OD 54 GODINE

Tragičan kraj glumca iz ‘Žice‘: Beživotnog Williamsa pronašao njegov nećak, predozirao se?

Igrao je i u ‘Obitelji Soprano‘, gledali smo ga i u filmu ‘12 godina ropstva‘, a uloga Omara Littlea donijela mu je svjetsku slavu
Michael K. Williams 
 Rights Managed/Mary Evans Picture Librar/Profimedia

Glumac Michael K. Williams, zvijezda hit TV serije "Žica" ("The Wire") , u ponedjeljak popodne pronađen je mrtav u svome penthouseu u Brooklynu, objavio je New York Post.

Kraj glumca je također pronađen i pribor za drogu, što ukazuje na moguće predoziranje, rekli su izvori.

Beživotnog Williamsa (54) u dnevnoj sobi pronašao je njegov nećak.

Ovaj američki glumac ​​devedesetih je bio uspješan plesač - surađivao je s Georgeom Michaelom i Madonnom prije nego što je prešao na glumu, na što ga je potaknuo pokojni reper Tupac Shakur.

image
Michael K. Williams
Angela Weiss/AFP

Najmlađi od desetero djece, svojedobno je igrao i u "Obitelji Soprano", gledali smo ga i u filmu "12 godina ropstva", a uloga Omara Littlea u "Žici" donijela mu je svjetsku slavu. Njegov lik homoseksualnog gangstera koji je krao kako bi davao siromašnima obožavao je i bivši američki predsjednik Baracka Obama.

No Williams se nakon snimanja popularne serije teško prilagođavao normalnom životu. Navikao se na to da ga na ulici zovu Omar, počeo je eksperimentirati s kokainom, a nakon što mu je "presušio" novac koji je zaradio u seriji, izbacili su ga iz stambenog projekta u Brooklynu. Njegov život počeo je, nažalost, nalikovati nečemu iz serije, a završio je tragično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:23