NAYA RIVERA

Tragičan kraj potrage: U jezeru našli tijelo poznate glumice koja je surađivala s 2Cellos

Šerif okruga Ventura prvotno je poručio da je u jezeru pronađeno mrtvo tijelo, da bi par sati kasnije potvrdio da je riječ o Riveri.
Naya Rivera
 Chris Delmas

U ponedjeljak je u jezeru Piru u Kaliforniji pronađeno tijelo glumice Naye Rivere koja je nestala prošlog tjedna, javlja Daily Mail.

Šerif okruga Ventura prvotno je putem društvenih mreža poručio da je u jezeru pronađeno mrtvo tijelo, da bi nekoliko sati kasnije potvrdio da je riječ o Nayi Riveri.

- Mislima smo uz njezinu obitelj prijatelje i obožavatelje u ovim teškim trenucima. Provest će se obdukcija kako bismo saznali uzrok smrti, napisao je šerif Bill Ayub.

Podsjetimo, popularna glumica i zvijezda serije 'Glee' nestala je na jezeru Piru u srijedu nakon što je s četverogodišnjim sinom otišla na kupanje.

Četiri sata nakon što su se otisnuli od obale, drugi brod zatekao je njezinog sina kako sam spava na brodu. Kod četverogodišnjaka nisu ustanovljene nikakve ozljede, a istražiteljima je rekao da su on i njegova majka išli plivati, ali da se ona nikada nije vratila na brod.

image
Jezero Piru
Robyn Beck

Odmah je kontaktirana policija, a za glumicom je krenula potraga koja je uključila ronioce, helikopter i dronove. Nažalost, potraga je imala tragičan kraj.

image
Jezero Piru
Robyn Beck

Rivera je svoju najzapaženiju ulogu ostvarila u televizijskoj seriji Glee u kojoj je igrala ulogu Santane Lopez.

Rivera je 2012. godine s hrvatskim dvojcem 2CELLOS snimila je obradu pjesme Supermassive Black Hole grupe Muse

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:46