STEVE BING

Tragično preminuo poznati američki producent i bivši dečko Elizabeth Hurley

Tijekom producentske karijere surađivao je s velikanima poput Martina Scorsesea, a imao je buran privatni život
Steve Bing
 Christopher Peterson/Buzzfoto/Profimedia

Steve Bing, filmaš i filantrop te bivši partner Elizabeth Hurley, skočio je s 27. kata jedne zgrade u Los Angelesu, navodno zbog depresije u koju je upao zbog višetjedne izolacije zbog koronavirusa.

Vijest da je milijunaš izvršio samoubojstvo šokirala je svijet. Čovjek koji je tijekom producentske karijere surađivao s velikanima poput Martina Scorsesea, imao je buran privatni život.

Iz veze s Elizabeth Hurley dobio je sina Damiana. Bing u početku nije želio priznati dijete, ali nakon DNK analize utvrđeno je da je otac djeteta te da je dužan uzdržavati ga.

image
Elizabeth Hurley i Damien Hurley
Mosa/Backgrid Uk/Profimedia

Glumica nikad nije željela previše govoriti o tome, ali prije dvije godine sa sinom je zatražila dio bogatstva koje pripada njezinu sinu. Na taj korak odlučila se zato što je Bingov otac svim silama pokušavao izbaciti njezina sina iz buduće podjele imovine.

Naime, Peter Bing je prije dvije godine pokušao prekinuti sve sinove veze s izvanbračnom djecom, odnosno liši ih nasljedstva od skoro 600 milijuna dolara.

image
Steve Bing
Axelle/bauer-griffin/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Damian nije jedino Bingovo izvanbračno dijete. Naime, 2002. godine, kad je rođen Damian, Bingu je stigla još jedna tužba za utvrđivanje očinstva. Podnio ju je suprug tenisačice Lise Bonder, tijekom bitke za utvrđivanje očinstva. Njezin muž, milijarder Kirk Kerkorian, tvrdio je da je kći koju je Bonderova rodila zapravo dijete njezina bivšeg dečka Stevea Binga, što se na kraju i pokazalo točnim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 00:36