‘DOSAĐUJE SE‘

Trajalo je samo 30 dana: Fanovi uočili prve pukotine u braku mladog Beckhama i američke bogatašice?

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčali su se prije mjesec dana, a objave su im inače pune emocija i zaljubljenosti

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na Met Gali, 2. svibnja 2022. 

 Angela Weiss/AFP

Obožavatelji Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz, raspisao se britanski The Mirror, užasnuti su jer se u njihovom braku, samo mjesec dana nakon vjenčanja, pojavljuju pukotine. Pukotine su otkrili oštrooki pratitelji na društvenim mrežama.

Brooklyn (23), sin Davida i Victorije Beckham i Nicole (27), američka glumica i nasljednica golemog obiteljskog bogatstva, 9. travnja ove godine na Floridi su izmijenili zavjete pred obitelji, prijateljima i raznoraznim slavnim osoba sa svih strana svijeta.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz na vjenčanju

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia

Od početka veze na svojim su profilima na društvenim mrežama redovito i obilno objavljivali fotografije i filmiće na kojima sve pršti od zaljubljenosti i dubokih osjećaja.

Sada, piše The Mirror, baš su te fotografije nekim njihovim fanovima poslužile za detekciju problema i neravnoteže u ovoj vezi, te za predviđanje lošeg ishoda njihova braka.

Brooklyn je u ponedjeljak na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj suprugu ljubi u obraz. On, zaključili su amaterski analitičari iz redova njegove digitalne sljedbe, na fotografiji izgleda sretno, zaljubljeno i posvećeno supruzi, ona pak - kao da umire od dosade. Pod fotografijom na kojoj su, kako se pretpostavlja, goli, Brooklyn je napisao: "Tako sam sretan što te imam". Dodao je i emoji crvenog srca.

Nicola je reagirala riječima: "Takva sam sretnica... Tako te volim!", pa je i ona dodala srce.

Pratitelji su na ovu razmjenu napisali svakakve komentare, a jedan je, osvrćući se na Nicoline riječi, ali i "prazan pogled" na fotografiji, rekao: "Ne izgleda tako!"

"Izgleda da se dosađuju. Pa zar Brooklyn nema frendove?", napisao je drugi, a treći samo zamijetio: "Uhhh... već joj je dosadno".

U poduljoj analizi situacije mladih supružnika jedan je fan napisao: "Oprostite, ali ravnoteža u ovoj vezi je potpuno narušena. Govor tijela je znakovit. Na svakoj fotografiji on bulji u nju, a ona se duri gledajući na drugu stranu. On objavljuje hrpu fotografija s njom, a ona uglavnom objavljuje svoje. Fotografije s vjenčanja bile su najrječitije. On će se morati jako potruditi da bude sretna ili će joj brzo dosaditi."

Neki od pratitelja komentirali su da im je dosadno baš zato što iz dana u dan objavljuju fotografije na kojima poručuju kako se vole te im je preporučio da nešto zadrže za sebe.

Naravno, bilo je i mnogo onih koji su bili oduševljeni "prekrasnim parom" koji zajedno izgleda "tako romantično" i nisu vidjeli nikakve razloge za amaterske analize neverbalne komunikacije i psihoanalize. Takvi su usput pokrenuli i još jedno pitanje - kada stiže beba Peltzbeckham?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:27