CIJENIO GA JE

Travis Barker na poseban način odao počast pokojnom bubnjaru Foo Fightersa: ‘HAWK zauvijek‘

Tijekom procesa tetoviranja, uz njega je bila i njegova zaručnica Kourtney Kardashian

Travis Barker 

 Valerie Macon/AFP

Bubnjar Travis Barker odao je počast bubnjaru Foo Fightersa Tayloru Hawkinsu tako što je tetovirao sokola iznad stopala lijeve noge.

U znak podrške, tijekom procesa tetoviranja, uz njega je bila i njegova novopečena supruga Kourtney Kardashian, s kojom je podijelio strastveni poljubac.

'HAWK zauvijek', napisao je Barker u opisu fotografija na Instagram profilu, prije nego što se zahvalio poznatom tattoo umjetniku. 'Hvala, Mark Mahoney.'

U fotogaleriji je Barker kao posljednju podijelio jednu staru fotografiju na kojoj razgovara s Hawkinsom, a koja je nastala prije nekoliko godina. Nedugo nakon Hawkinsove smrti, koji je prošlog mjeseca preminuo u dobi od 50 godina, Barker je na Instagramu odao počast svom pokojnom prijatelju i kolegi bubnjaru svjetske klase.

"Nemam riječi. Žao mi je što ovo pišem i što te više nikad neću vidjeti', počeo je u opisu, dodajući: 'Nikada neću zaboraviti dane Laguna Beacha kada sam bio trash čovjek koji je svirao u punk rock bendu, a ti si svirao s Alanisom. Došao bi me gledati kako sviram u barovima i rekao mi: 'Mali, ti si zvijezda'. I mislio sam da si lud, ali dao si mi toliko nade i odlučnosti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:19