KAKVA PRILIKA!

‘Tražim osobnog asistenta za putovanja, nije potrebno prethodno iskustvo. Plaća je 35.000 eura‘

Poduzetnik koji ima svoju e-trgovinu proputovao je više od 30 zemalja u proteklih pet godina i sada traži osobnog asistenta

Matt Lepre

 Instagram/Matt Lepre/

Influencer, milijunaš Matt Lepre (30) objavio je da traži osobnog asistenta koji bi s njim putovao svijetom i pritom bio plaćen za to.

Poduzetnik koji ima svoju e-trgovinu proputovao je više od 30 zemalja u proteklih pet godina i sada traži osobnog asistenta koji bi mu pomagao s administracijom.

"Putovao sam bez prestanka, sastajao se s ključnim klijentima, pomagao im u razvoju poslovanja. Tražim pravu osobu koja će mi biti desna ruka i pomagati mi na mojim putovanjima", rekao je u izjavi, prenosi Daily Mail.

Iako naglašava da nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, potencijalni kandidat mora imati strast za putovanjima, fleksibilan raspored i veliku pažnju posvećivati detaljima. Lepre je dodao da ga je vlastito teško odrastanje nadahnulo da pomaže drugima te se nada da je ovo prilika koja će nekom sretniku također ostvariti njegov san.

"Htio bih usrećiti nekoga. Odlučio sam pokazati drugima da mogu promijeniti svoju ustaljenu svakodnevicu rada te im pružiti život i fleksibilnost o kojoj su sanjali, meni se sve isplatilo", otkrio je.

Još 2020. godine Matt je raspisao otvoreni natječaj za poziciju njegova virtualnog osobnog asistenta u Australiji, a koji bi imao plaću 52 tisuće dolara godišnje te bi u potpunosti radio od kuće. Lepre, koji je osnivač tvrtke Ecom Warrior Academy, bio je tužan kada je čuo da je milijun Australaca ostalo bez posla otkad je izbila pandemija koronavirusa, te je na taj način želio pomoći.

"Odrastao sam u zapadnom predgrađu Sydneya oslanjajući se na obroke iz Armije spasa jer si moja samohrana majka nije mogla priuštiti namirnice, tako da se nažalost mogu poistovjetiti s teškim vremenima s kojima se ljudi suočavaju", rekao je za Daily Mail.

"Najmanje što mogu učiniti je dati posao nekome tko je možda trenutno bez posla i želi raditi od kuće", dodao je.

Poduzetnik, koji zarađuje 120.000 dolara mjesečno od svoje četiri uspješne tvrtke, pregledao je 70.000 prijava prije nego što je zaposlio bivšu studenticu mode Tyannu De Assis.

Kandidati zainteresirani za poziciju osobnog asistenta i plaću od 35.000 eura mogu se izravno prijaviti za tu poziciju putem Mattove web stranice. Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:50