LIJEPA VIJEST

Trbuščić se više nije mogao sakriti: Suki Waterhouse i Robert Pattinson postat će roditelji!

Uspješan i tražen britanski glumački par u vezi je više od pet godina, no uspjeli su sačuvati svoju privatnost

Robert Pattinson i Suki Waterhouse

 

 Sl, Terma/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Sl, Terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Suki Waterhouse i Robert Pattinson postat će roditelji. Nakon mjeseci nagađanja o trudnoći, zvijezda serije "Daisy Jones & the Six" potvrdila je da očekuje svoje prvo dijete tijekom nastupa na Corona Capital Festivalu u Mexico Cityju u nedjelju.

- Danas sam odlučila odjenuti nešto posebno svjetlucavo jer sam mislila da bi ti to moglo odvratiti pozornost od nečeg drugog što se događa - rekla je na nastupu pokazujući prema trbuhu i šaljivo dodala - Nisam sigurna da sam uspjela u tome. Video s nastupa brzo se proširio društvenim mrežama.

Naime, trbuščić britanske glumice bila je jasno vidljiv u svjetlucavoj, ružičastoj mini-haljini i kaputu s perjem koje je nosila na nastupu. Waterhouse (31) i Pattinson, (37), objavio je Page Six, "oduševljeni su što će osnovati svoju obitelj".

image

Suki Waterhouse

Sl, Terma/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Sl, Terma/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glasine o trudnoći krenule su kada se par pojavio na dodjeli nagrada GO u listopadu u Los Angelesu. Nekoliko dana kasnije paparazzi su ih snimili u šetnji parkom Griffin, početkom studenog.

Njih su dvoje u vezi pet godina, no svoju romansu uspjeli su držati dalje od svjetala reflektora. Tako su tek prošle godine u prosincu, kao par prvi put službeno stigli na neki crveni tepih, na modnu reviju Diora u u Gizi u Egiptu.

image

Suki Waterhouse i Robert Pattinson na Met Gali 2023

Theo Wargo/Getty Images/Profimedia/Theo Wargo/getty Images/profimedia

U veljači ove godine je Waterhouse, koja je prije bila u vezi s Bradleyjem Cooperom, u razgovoru za londonski Sunday Times otkrila neke detalje o njihovoj vezi rekavši kako nikad ne provode odvojeno više od dva mjeseca dok rade.

- Šokirana sam što sam tako sretna s nekim gotovo pet godina - rekla je glumica, pjevačica i model.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 12:34