SEKSI GLUMICA

Trebala je to biti obična premijera filma, a onda se pojavio ovaj provokativni dekolte

Američka glumica Amandla Stenberg pljenila je pažnju u provokativnoj crnoj haljini koja je istaknula njezine najjače atribute
Amandla Stenberg
 Hutchins Photo/Kathy Hutchins New/Profimedia

Holivudske zvijezde Amy Adams, Julianne Moore i Amandla Stenberg pojavile su se na premijeri filma "Dear Evan Hansen" koja se održala u Los Angelesu.

image
Amandla Stenberg at the Dear Evan Hansen Premiere at the Disney Concert Hall on September 22, 2021 in Los Angeles, CA,Image: 633661492, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Kay Blake/Zuma Press/Profimedia
Kay Blake/Zuma Press/Profimedia

Holivudske ljepotice plijenile su pažnju na premijeri, a svoje slavne kolegice ovog je puta zasjenila Amandla Stenberg, koja se pojavila u provokativnoj crnoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezin raskošan dekolte.

image
Glumica Amandla Stenberg
Hutchins Photo/Kathy Hutchins New/Profimedia
image
Glumica Amandla Stenberg
Hutchins Photo/Kathy Hutchins New/Profimedia

Mjuzikl, u kojem glavnu ulogu igra Ben Platt, prati društveno izoliranog srednjoškolca Evana Hansena čije se pismo, koje je napisao sam sebi kao dio psihoterapije, slučajno nađe u džepu njegova kolege iz škole, kojeg glumi Colton Ryan, a koji si je oduzeo život. Njegovi roditelji to pismo tumače kao oproštajno pismo svog preminula sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:59