ODUVIJEK JE MAŠTALA O MAJČINSTVU

'TREBALO MI JE NEKO VRIJEME DA SE SUOČIM S TIM DA MOŽDA NIKAD NEĆU BITI MAJKA' Slavna pjevačica progovorila o borbi s rakom i životu bez djece

 Getty Images

Kylie Minogue nikad nije skrivala da joj je želja zasnovati obitelj i biti majka, no nakon što joj je 2005. s 36 godina dijagnosticiran rak dojke morala je uzeti u obzir različite opcije kad su djeca u pitanju jer joj je tada rečeno da ne pokušava postati majka prirodnim putem.

U razgovoru za časopis The Sunday Times pjevačica je priznala da je dugo maštala o tome kako bi njezina djeca izgledala, ali s vremenom je postala svjesna toga da ih možda nikad neće imati.

- Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome kako bi njihova djeca mogla izgledati, hoće li biti dječak ili djevojčica, što će svoje vidjeti u njima. To je tužno, ali trebalo mi je neko vrijeme da se suočim s time da možda to nikad neću doživjeti - otvorila je dušu Kylie.

Situacija u kojoj se našla natjerala ju je da se suoči s time.

- Kada te rak napadne, moraš uzeti u obzir sve to. Vjerujte mi, u jednom trenutku dođete do točke kada vam netko kaže 'pa, postoji puno opcija', a vi poželite vrištati. Naravno da je sjajno što postoje. Divno je to! Ali kad se nosite s drugim problemima i oduzete su vam stvari koje ste nekad uzimali zdravo za gotovo, drugačije gledate na te stvari - objasnila je pjevačica.

No dok mašta o majčinstvu uživa biti teta svojim nećacima. Kylie se glazbi i nastupima vratila ubrzo nakon mastektomije i ostalih liječničkih tretmana. U to vrijeme je često znala istaknuti da ju je spasila isključivo njezina intuicija jer su joj liječnici postavili krivu dijagnozu. Nakon što je napipala kvržicu rekli su joj da je sve u redu, no ona je inzistirala na još jednom pregledu koji joj je, kako danas zna reći, spasio život.

- Bilo mi je jako teško, ali bila sam uvjerena da je moja bolest poruka ljudima da se brinu za sebe. Nisam ovdje da bih plašila ljude, već da poslužim kao primjer da se bolest može dogoditi svakome. Moramo biti pažljivi - zaključila je glumica jednom prilikom.

Otkako se uspješno izliječila, Kylie je posvećena borbi protiv te zloćudne bolest pa je inspiracija mnogim ženama diljem svijeta koje su se našle u njezinoj situaciji.

Pjevačicu su s godinama povezivali s brojnim muškarcima kao što su Andrés Velencoso, Michael Hutchence, Lenny Kravitz, Nick Cave i model James Gooding, pet je godina provela u vezi s Olivierom Martinezom, no čini se da je sreću pronašla s 19 godina mlađim Joshuom Sasseom, britanskim glumcem, s kojim je u vezi 14 mjeseci.

Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, par je odlučio da se neće vjenčati dok u Australiji ne budu ozakonjeni istospolni brakovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:10