INTIMNA CEREMONIJA

Treća sreća: Oženio se legenda Hulk Hogan, nova odabranica 25 je godina mlađa

Novopečeni par objavio je zaruke u srpnju nakon godinu dana veze na vjenčanju jednog prijatelja

Hulk Hogan i Sky Daily

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Hulk Hogan oženio se treći put, a njegova nova odabranica je Sky Daily. Kako donosi Page Six, bivša zvijezda WWE-a (70) rekla je "da" instruktorici joge (45) u Clearwateru na Floridi pred malom grupom članova obitelji u petak, samo dva mjeseca nakon što je zaprosio Sky.

Intimna ceremonija održana je u baptističkoj crkvi Indian Rocks gdje je njihov pastor Aaron Filippone vodio obred. Mlada je odabrala bijelu haljinu bez naramenica iz Rue de Seine, a njezina plava kosa bila je u kovrčama, navodi TMZ. Daily je haljinu kombinirala s naušnicama od 18-karatnog bijelog zlata koje su bile optočene dijamantima od četiri karata. Uz to je imala odgovarajuću narukvicu i ogrlicu, zajedno sa svojim vjenčanim prstenom za koji se vjeruje da vrijedi oko 500 tisuća dolara, naveo je jedan izvor. Hogan rođen kao Terry Gene Bollea, nosio je tradicionalni crni smoking s leptir mašnom i svojom prepoznatljivom crnom maramom na glavi. Izvor je rekao za Daily Mail da je vjenčanje bila odluka donesena u trenu.

image

Sky Daily i Hulk Hogan

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Bilo je to skromno vjenčanje. Nitko od njih nije želio ništa pretjerano, samo malo okupljanje sa svojim najbližima i najdražima kako bi izjavili svoju duboku ljubav i predanost jedno drugom", rekao je izvor.

image

Hulk Hogan

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Najstarija kći ikone hrvanja Brooke Hogan, navodno nije stigla na ceremoniju. Međutim, njegov sin, Nick Hogan, bio je prisutan. Dailyno troje djece također je bilo prisutno da svjedoče kako njihova mama stupa u brak. Novopečeni par objavio je zaruke u srpnju nakon godinu dana veze.

"Bila je dovoljno luda da kaže ‘da‘, brate", rekao je Hogan u videu na Instagramu snimljenom na vjenčanju prijatelja. Poznati sportaš bio je u braku s Lindom Hogan od 1983. do 2009. Imaju dvoje djece - Brooke (35) i Nicka (33). Sa svojom drugom suprugom, Jennifer McDaniel, vjenčao se 2010., no par se razišao 11 godina kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:54