POKAZALA I PRSTEN

Treća sreća za Britney Spears, zaručila se za Sama Asgharija: ‘Ne mogu je**no vjerovati!‘

Pjevačica je 12 godina mlađeg glumca, osobnog trenera i modela rođenog u Teheranu upoznala na snimanju videospota 2016. godine
Britney Spears i Sam Asghari 
 Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Američka pop zvijezda Britney Spears na Instagramu je objavila kako se zaručila za Sama Asgharija. Pjevačica je s pratiteljima podijelila video u kojemu ponosno pokazuje prsten.

- Ne mogu je**no vjerovati! - napisala je presretna Britney na društvenoj mreži.

Asgharijev menadžer Brandon Cohen potvrdio je vijest o zarukama za časopis People.

- Sam je duboko dirnut potporom, predanošću i ljubavlju koja im je iskazana - rekao je, a prenosi BBC.

Par se upoznao na snimanju spota 2016. godine.

Model, glumac i osobni trener Asghari rođen je u iranskom glavnom gradu Teheranu, ali se s 12 godina preselio u Los Angeles kako bi ondje živio sa svojim ocem, koji je bio vozač kamiona. Njegove tri sestre također su emigrirale u SAD.

U intervjuu za Forbes, koji je dao ranije ove godine, opisao je svoj dolazak u Ameriku.

- To je definitivno bio kulturni šok, nisam znao niti riječi engleskog - izjavio je tad.

Britney iza sebe već ima dva propala braka - godine 2004. u Las Vegasu se udala za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera, ali taj brak ubrzo je poništen. Kasnije iste godine vjenčala se za plesača Kevina Federlinea s kojim ima dvoje djece. Par se razveo 2007.

Inače, 39-godišnja pjevačica i dalje vodi pravnu bitku za okončanje 13-godišnjeg konzervatorskog statusa, preko kojega joj otac Jamie kontrolira i osobni život i financije. Spears je otkrila kako je uvjeti spornoga aranžmana sprječavaju da se uda za Asgharija (27) ili ima više djece. Konzervatorski nadzor nametnut joj je 2008. zbog zabrinutosti za njezino mentalno zdravlje.

Prošli tjedan Jamie Spears sudu u Los Angelesu podnio je papire kako bi prekinuo svoju konzervatorsku dužnost. Rasprava je zakazana za 29. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:15