KORONA NAGRADE

Trenuci koji su obilježili Emmyje i zapanjili gledatelje: ‘Pa mi smo cimerice još od 1994.‘

Reese Witherspoon i Kerry Washington organizirale su novogodišnju zabavu jer su odlučile 2020. godinu službeno otkazati.
Lisa Kudrow, Jennifer Aniston i Courteney Cox
 -

Održana je prva velika holivudska dodjela nagrada u doba pandemije koronavirusa. Bez crvenog tepiha, bez zvijezda u prvim redovima i bez 'Igara prijestolja', ali ipak s daškom glamura ovogodišnja dodjela nagrada Emmy bila je totalno drugačija od prethodnih,

Domaćin je bio komičar Jimmy Kimmel i vodio ju je iz praznog kazališta u Los Angelesu, a nominirani su svečanost pratili iz svojih domova. Neke zvijezde su se pojavile u Centru Staples kako bi prezentirali nagradu. I ne samo zvijezde Hollywooda, nego i heroji u stvarnom životu poput zdravstvenog osoblja i nastavnika.

image
Kerry Washington i Reese Witherspoon

Glavne junakinje serije 'Mali požari posvuda' Reese Witherspoon i Kerry Washington odlučile su virtualnu dodjelu nagrada provesti zajedno i organizirale novogodišnju zabavu jer su odlučile 2020. godinu službeno otkazati.

- Spremni smo da ova godina završi, poručila je uvijek vedra i duhovita Reese.

Kada je voditelj Jimmy Kimmel upitao je li moguće naprosto proglasiti kraj jedne godine, Reese se okrenula prema svojoj kolegici i rekla: Naravno, mi smo TV producenti nominirani za Emmyja. Bila je to naravno aluzija na otkazivanje TV serija, koje se nekad događaju naprasno i nenadano, a prema mnogima obožavateljima i neopravdano.

Jedno od velikih iznenađenja večeri je pobjeda mlade Zendaye (24) u konkurenciji za najbolju žensku ulogu u seriji Euphoria. Nagrađena je za ulogu 17-godišnje Rue, ovisnice o drogama koja je tek izašla s odvikavanja i pokušava naći životni smisao. Ona je najmlađa glumica koja je ikada osvojila nagradu. Pobijedila je u žestokoj konkurenciji Jennifer Aniston, Olivije Colman, Jodie Comer, Laure Linney i Sandre Oh.

Humorističnih skečeva nije nedostajalo tijekom dodjele nagrada. Jennifer Aniston koja je bila nominirana za TV seriju Jutarnji program zajedno s Kimmelom je uručila jednu nagradu, a potom se požurila doma kako bi se uživo javila za nominacije iz svoje kategorije. Nije bila sama, pokraj nje su bile njezine prijateljice i kolegice iz serije 'Prijatelji' Lisa Kudrow i Courteney Cox.

image
Zendaya
-
image
Zendaya

Cox je na iznenađenje Kimmela rekla: Naravno da sam i ja ovdje, mi živimo zajedno,

- Mi smo cimerice još od 1994. godine, Jimmy, našalila se Aniston referirajući se na datum kada je bila premijera prve epizode.

Prilikom dodjele nagrade za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji dogodio se i jedan vatreni trenutak - doslovno. Nagradu su prezentirali Aniston i voditelj Kimmel. Učinili su sve da dezinficiraju omotnicu s imenom dobitnice (Catherine O'Harra za 'Shitt's Creek'). Pošpricali su omotnicu s dezinfekcijskim sredstvom a zatim bacili u kantu da se zapali. Sve je naravno bila šala. Jennifer je na koncu ugasila vatru i 'spasila' Emmyje.

image
Jimmy Kimmel i Jennifer Aniston
-
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:37