UHVAĆENI NA PARKINGU

Tri bivše optužuju ga za nasilje u vezi, ali kći holivudske zvijezde svejedno je ‘pala‘ na njega

Lijepa Margaret Qualley navodno se u Shiju LaBeoufa zaljubila na snimanju glazbenog spota svoje sestre Rainey
Shia LaBeouf i Margaret Qualley 
 Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Shia LaBeouf (34), koji se prošli tjedan suočio s teškim optužbama za nasilje u vezi, ponovno ljubi. Problematični holivudski glumac snimljen je u vrućem klinču s kolegicom i modelom Margaret Qualley (26). Nakon što ju je dočekao na aerodromu u Los Angelesu, LaBeouf i kći glumačke dive Andie MacDowell (62) prepustili su se strastima na javnom parkiralištu, a sve su, naravno, zabilježili i američki paparazzi.

Lijepa brineta i glumac nedavno su zajedno snimili glazbeni spot za pjesmu "Love Me Like You Hate Me", koju izvodi Margaretina sestra Rainey Qualley, koja inače nastupa pod umjetničkim imenom Rainsford. Novi par potpuno se razgolitio u videu o burnoj vezi, a njihova ljubav navodno je planula upravo tijekom spomenute suradnje.

image
Andie MacDowell i Margaret Qualley
Jens Hartmann/people Picture/cap/Capital Pictures/Profimedia

Inače, Shia je u lipnju 2019. prekinuo devetomjesečnu vezu s glazbenicom FKA twigs, pravoga imena Tahliah Debrett Barnett, a ona ga sad tuži zbog fizičkog, emocionalnog i mentalnog zlostavljanja.

- Naša veza bila je najgore iskustvo koje sam imala u cijelom svom životu. Progovorila sam o svemu jer želim podići svijest o taktikama koje nasilnici koriste kako bi vas kontrolirali i oduzeli vam vaše dostojanstvo - rekla je engleska kantautorica u nedavnom intervjuu za The New York Times.

LaBeouf tvrdi kako mnogi od njezinih navoda nisu istiniti, ali također dodaje kako bivšoj djevojci duguje priliku da se javno izjasni o svemu, a njegova je dužnost "prihvatiti odgovornost za one stvari koje je učinio".

image
Shia LaBeouf i Margaret Qualley
Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Shia LaBeouf i Margaret Qualley
Snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Nisam ni u kakvom položaju da ikome kažem kako bi se trebao osjećati zbog mog ponašanja. Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo za racionalizaciju. Godinama sam bio nasilan prema sebi i svima oko sebe. U prošlosti sam povrijedio ljude koji su mi bili bliski. Sramim se toga i kajem se. Ne mogu zapravo ništa drugo reći - pravdao se glumac.

FKA twigs u tužbi, između ostaloga, tvrdi kako ju je Shia znao gušiti, jednom ju je silom ugurao u automobil i vrištao joj u lice, čak je i prijetio da će namjerno slupati automobil u kojem su se oboje vozili ako mu "odmah ne kaže da ga voli".

image
FKA twigs i Shia LaBeouf
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Isprva nisam išla na policiju jer sam se bojala da ću mu uništiti karijeru, a i mislila sam da me nitko neće shvatiti ozbiljno jer sam žena, i to još tamnoputa žena - izjavila je glazbenica.

Holivudski glumac bio je nasilan i u vezama sa stilisticom Karolyn Pho te kolegicom Mijom Goth.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:13