MISTERIJ RIJEŠEN!

‘Tri mjeseca smo hodali, a on nije skidao duge hlače i na +32. Bilo mi je čudno, a onda sam otkrila njegovu tajnu‘

Nakon tri mjeseca hodanja, postalo joj je čudno što uvijek nosi duge hlače, čak i kad je vani najtoplije...

Ilustracija

 Natallia Krechka/Alamy/Alamy/Profimedia/Natallia Krechka/alamy/alamy/profimedia

Jedna se mlada žena po imenu Tiffany prisjetila trenutka kad je otkrila da njezin tadašnji dečko skriva veliku tajnu, a sve joj je postalo jasno kad je pomnije proučila jednu ‘jezivu‘ fotografiju.

Naime, kad je imala 17 godina, Tiffany iz SAD-a hodala je s ‘visokim, prekrasnim‘ dečkom i zajedno su bili devet mjeseci. Međutim, nakon tri mjeseca hodanja, postalo joj je čudno što uvijek nosi duge hlače, čak i kad je vani najtoplije, te joj nije dopuštao da prisustvuje njegovim košarkaškim utakmicama.

Nakon što je detaljnije proučila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali, primijetila je da njezin muškarac zapravo ima - jednu nogu.

"Ako ste ikada pomislili da nekada niste bili svjesni nečega što vam je pred nosom, ispričat ću vam kako sam s jednim tipom izlazila tri mjeseca prije nego što sam saznala da nema nogu", rekla je u videu koji je objavila na TikToku.

"Nalazili smo se svaki dan i svaki trenutak smo provodili zajedno. Bili smo mladi i zaljubljeni. Tada smo bili u vezi već tri mjeseca. Jako smo se voljeli i voljeli smo iste stvari", govori u videu, a onda otkriva da su se počele događati neke čudne stvari.

"Znao bi se pojaviti na mojoj utakmici iz softballa, vani su bila 32 stupnja, a on je nosio duge hlače. Pomislila sam kako je to čudan modni odabir, ali nisam ništa rekla. Jednom je prebacio ruku preko mog ramena i pritom je šepao. Pitala sam ga zašto šepa, a on mi je odgovorio da je riječ o staroj ozljedi koljena. To mi je imalo smisla", ispričala je.

Kad ga je pitala može li doći na njegovu košarkašku utakmicu rekao joj je da joj ‘nije dopušteno dolaziti na njegove utakmice‘. Kad ga je pitala zašto, rekao joj je da nije dobar i da ne želi da dođe.

"Čak i da si najgori u timu, visok si 198 centimetara, ne možeš biti najgori. Da samo stojiš tamo, već bi bio bolji od polovice dečkiju iz tima", rekla mu je, a on ju je srezao rečenicom: "Ne, ne želim da dođeš."

Jedne su se večeri fotografirali zajedno prije odlaska na večeru, a upravo je ta fotografija bila ključna za Tiffanyno saznanje koje ju je iznenadilo.

"Ta fotografija me proganjala. Sljedećeg dana objavila sam je na Facebooku i što sam više buljila u nju, to sam sve više počela razmišljati o tome kako me nasamario", priznala je i dodala da je pitala prijatelje za savjet.

Rekla im je da joj se čini kako njezin dečko ima samo jednu nogu, a oni su u čudu ispitivali zašto bi to skrivao od nje.

"Ne znam zašto je to skrivao. Ali ne znam kako da ga pitam ima li samo jednu nogu jer, kao... Kako to uopće spomenuti nekome?", objasnila je.

Tiffany je zatim pokušala potaknuti svog dečka da joj se otvori i kaže joj istinu. Kada su otišli na maturalnu večer, konačno joj je otkrio svoju tajnu.

"Nakon maturalne, trebali smo otići u jednu kućicu na jezeru pa je tamo trebao nositi kupaće gaće. Odveo me u park i rekao mi - ‘moram razgovarati s tobom o nečemu.‘", rekla je djevojka.

Na kraju joj je priznao da ima dječju paralizu, a Tiffany mu je rekla da zna da nešto nije u redu i da joj je bilo čudno što joj ništa nije želio reći.

Unatoč tome, ostali su zajedno narednih šest mjeseci, a prekinuli su kad je ona krenula na fakultet.

Njezin video na TikToku do sada je pregledan više od dva milijuna puta, a tisuće pratitelja ostale su u šoku ovim priznanjem. Neki su pak podijelili svoja slična iskustva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 11:42