CRVENI TEPIH

Tri zvijezde večeri: Pamela bez trunke šminke, manekenka koju je bivši polio kiselinom i - razgolićena Amelia

Pamela Anderson, Amelia Gray Hamlin i Katie Piper prošetale su crvenim tepihom British Fashion Awardsa 2023

Katie Piper, Amelia Gray i Pamela Anderson

 Profimedia/

Mnoge poznate osobe u ponedjeljak prošetale su crvenim tepihom britanskih Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu u Londonu, a tri dame posebno su plijenile pažnju.

Pamela Anderson

Glumica i model Pamela Anderson (56) prikazala je svoju prirodnu ljepotu. Pojavila se u bijeloj odjevnoj kombinaciji - bijelim hlačama širokih nogavica, širokoj majici i kremastom sakou koji je zagrnula preko ramena. Kao modni dodatak nosila je male srebrne naušnice. Kosu je skupila u niski rep, pa je njezino lice bilo u prvom planu bez šminke. Pojavila se i na pariškom Tjednu mode bez šminke, što ju je dovelo na naslovnice.

image

Pamela Anderson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

„Ne znam, nešto mi je samo došlo, oblačila sam ovu predivnu odjeću i mislila sam ‘Ne želim se s njom natjecati. Ne pokušavam biti najljepša djevojka u sobi. Osjećam slobodu. Olakšanje je‘”, rekla je za Vogue France.

Amelia Gray

Model Amelia Gray Hamlin (22) nosila je dugačku crvenu haljinu s detaljima malih sjajnih kamenčića, visokog izreza oko vrata, a sastrane je imala dugački prorez koji je njezine bočne strane ostavljao gole, samo s dodatkom dviju malih mašnica na bokovima.

image

Amelia Gray

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Haljinu je uparila s crvenim štiklama metalik odsjaja, a glavni detalj njezine šminke bio je upečatljivi crni tuš. Amelia ima uspješnu godinu karijere iza sebe gdje je osvanula na svojoj prvoj naslovnici Voguea, a nedavno je krasila i naslovnicu Harper‘s Bazaara za listopadsko izdanje.

„Imam toliko snova. Puno njih uključuje naslovnice časopisa i kampanje”, rekla je za francuski Vogue.

image

Amelia Gray na Fashon Awardsu 2023. u Londonu

Profimedia/

„Ali na kraju dana, želim biti poznata kao umjetnica koja inspirira ljude. Želim predstavljati besprijekornu i jedinstvenu ljepotu iznutra. Želim prigrliti svoje mane i nesigurnosti kako bih inspirirala druge da vole sebe onakvi kakvi jesu. Svatko zaslužuje osjetiti ljepotu i samopouzdanje. Nadam se da mogu pomoći u tome.”

Katie Piper

Bivša manekenka Katie Piper osvanula je u elegantnoj bijeloj haljini otvorenih ramena s detaljima perja na dekolteu. Nosila je crne prozirne rukavice koje su se slagale s crnim najlonkama koje je nosila, a obula je crne štikle. Od nakita nosila je velike srebrne naušnice, a kosu je skupila.

image

Katie Piper

Nightvision/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Nightvision/mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjećamo, u svojoj biografiji „Beautiful” je Katie progovorila kako ju je njezin tadašnji dečko u ožujku 2008. Daniel Lynch iz ljubomore polio kiselinom po licu, zbog čega je ostala slijepa na jedno oko te je jedva preživjela. Katie danas svoje platforme koristi kako bi pomogla ljudima koji su prošli nešto slično. Voditeljica je na radiju, TV osoba i influencerica. U sretnom je braku i ima dvije kćeri.

Crvenim tepihom britanske dodjele nagrada prošetale su i Kate Moss, Amal Clooney i Gwyneth Paltrow.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:39