KATIE U AKCIJI

Triput se udavala, privlačila pažnju plastičnim operacijama, a sada je viđena kako ljubi 11 godina mlađeg

Sreli su se nekoliko puta i neprestanu si šalju poruke. Stvarno joj se sviđa, otkrio je izvor

Katie Price

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Britanska starleta Katie Price potvrdila je, čini se, svoju romansu s britanskom zvijezdom reality showa ‘Married At First Sight‘ Johnom Joeom Slaterom. Novopečeni par uočen je kako uživa u noćnom izlasku u Newcastelu.

Bivša 45-godišnja manekenka viđena je s 34-godišnjim Slaterom u Bobby‘s baru nakon njezina nedavnog razlaza s Carlom Woodsom. Par je viđen kako sjedi blizu jedno drugog, a tamo su se zadržali minimalno sat vremena, otkrio je izvor za Mirror.

"Izgledali su kao da im je vrlo ugodno zajedno, pogotovo kad je naslonila ruku na njegovo rame", dodao je izvor koji se zatekao u istom baru.

Kako prenosi britanski medij, Katie se kasnije popela na pozornicu i zabavila publiku otpjevavši karaoke.

John, koji je poznat po nadimku JJ, navodno joj je zapeo za oko nakon što su se upoznali nakon njegova pojavljivanja u najnovijoj sezoni reality showa u Britaniji prošle godine.

"Sreli su se nekoliko puta i neprestanu si šalju poruke. Stvarno joj se sviđa - ovo je prvi muškarac za kojeg se zapravo zanima nakon Carla", otkrio je izvor ranije za britanski The Sun.

Katie je više puta tijekom posljednjih nekoliko godina govorila o braku i stvaranju obitelji s Carlom, ali je objavila da su se razišli te je Novu godinu dočekala s prijateljicom Kerry Katonom. JJ je u reality showu koji spaja parove isprva bio u paru s Biancom Petronzi. No ubrzo su iskre počele frcati s transrodnom ljepoticom Ellom Morgan pa su se počeli dopisivati Bianci iza leđa. JJ i Ella razotkriveni su tijekom dramatične večere kada je Ellin mladoženja Nathanial Valentino poludio zbog poruka i izletio van, napustivši show. Ella i JJ nastavili su biti zajedno u eksperimentu, ali su se kasnije razišli.

Katie je posljednji put viđena s Carlom 21. prosinca prošle godine dok su zajedno izlazili s izvedbe ‘Trnoružice‘ u Liverpoolu. Razišli su se krajem studenog i prestali pratiti jedno drugo na Instagramu, ali činilo se da su se mjesec dana kasnije ipak pomirili. No, na kraju su opet otišli svatko svojim putem.

Nekoliko dana kasnije, Carl je ‘dokrajčio‘ svoju bivšu zaručnicu tako što je objavio fotografiju na kojoj pozira grleći noge misteriozne žene, ukrašene tetovažom na kojoj piše ‘Game Over‘, a upravo to je napisao i u opisu objave na društvenim mrežama, pa su mnogi pomislili da time aludira na bivšu dragu.

U srpnju prošle godine mediji su izvještavali da Katie i Carl planiraju tajno vjenčanje, a Katie je snimljena kako isprobava prekrasnu bijelu haljinu nekoliko mjeseci kasnije u studenom. Par je bio u turbulentnoj vezi od srpnja 2020., a zaručili su se u travnju sljedeće godine.

Katie se u tajnosti htjela udati za Carla, a tu je vijest skrivala od svoje majke Amy koja nije voljela Carla te je smatrala da je s njom samo zbog slave.

Bivša starleta udavala se čak tri puta. Četiri je godine bila u braku s Peterom Andreom, a zatim se 2010. udala za Alexa Reida. Razišli su se nakon 11 mjeseci braka i Katie se zatim udala za Kierana Haylera 2013., no prekinuli su 2018.

Sada je bivša pobjednica ‘Celebrity Big Brothera‘, koja nikada nije skrivala svoju ljubav prema plastičnim operacijama (otišla je na čak 16 povećanja grudi!), otkrila zašto se oklijeva ponovno udati i tvrdi da su muškarci s kojima je bila u vezi ‘samo željeli biti slavni‘.

U podcastu ‘The Katie Price Show‘, njezina sestra Sophie pitala ju je bi li se opet udala, a ona joj je odgovorila: "Problem je u tome što MENE košta da se udam i mene košta da se razvedem. Dakle, nisam baš bila u dobroj situaciji, pa da bih se ponovno udala, oni moraju zadovoljiti određene okvire ili moraju imati više toga za izgubiti od mene. Jer već mi je muka od ovih koji se žele pretvoriti u gospodine Price i onda samo žele biti slavni. Muka mi je od toga, samo želim upoznati nekoga tko me želi za sebe..."

"Ali da, udala bih se ponovno. Naravno da bih, želim bajku. Samo želim da bude sve kako treba, nikad se nisam željela razvoditi pa ponovno udavati. Želim imati tu jednu osobu za sebe, da nema drame, jer nema ništa gore nego kad se tvoja obitelj ne slaže s tvojim partnerom. Volim biti situirana, onda sve ostalo također funkcionira", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:05