12 SATI PROVEO U PRITVORU

TRUDNA SUPRUGA NA ODMORU, A ON TULUMARI S DRUGIM ŽENAMA Wayne Rooney vozio je kući 29-godišnju brinetu kad ga je policija uhitila zbog pijane vožnje

 Facebook/Twitter

Bivši kapetan engleske reprezentacije Wayne Rooney uhićen je sinoć zbog vožnje u pijanom stanju nakon što ga je nešto poslije 2 sata ujutro policija zaustavila dok je vozio kući 29-godišnju brinetu u njezinoj Volkswagen Bubi.

Legendarni 31-godišnji napadač, ranije te večeri je viđen kako pleše po stolovima i pjeva pjesme grupe Oasis tijekom danonoćnog provoda u jednom klubu s prijateljima u blizini svoje kuće u Prestburyju.

Rooney je s prijateljima oko 16 sati odlučio otići na ručak u talijanski restoran, nakon čega su se zaputili u Bubble Room bar gdje su tulumarili do 22 sata, a onda su, kažu svjedoci, otišli u drugi klub gdje se Rooney ponudio odvesti kući djevojku koja je bila prepijana da vozi sama.

No očito ni on nije bio trijezan. Policija ga je zaustavila i uhitila, nakon čega je proveo gotovo 12 sati iza rešetaka. Kući ga je odvezao njegov agent Paul Stretford, a Rooney je pritom snimljen kako kamenog lica razgovara na mobitel. Možda je situaciju u kojoj se našao objašnjavao upravo svojoj trudnoj supruzi Coleen (31), s kojom čeka četvrto dijete, a koja trenutno odmora u Mallorci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:29