‘NAJGORA IKAD‘

Trump napao trudnu Rihannu i proglasio je epskim promašajem, fanovi: ‘Sad je jasan nadimak njenog dečka!‘

Trump se već ranije obrušio na Rihannu zbog išaranog automobila

Donald Trump i Rihanna

 AFP/Profimedia

Bivši američki predsjednik Donald Trump obrušio se na pjevačicu Rihannu nakon njezina nastupa u poluvremenu Super Bowla.

"Epski promašaj: Rihanna nam je priuštila, i to uopće nije upitno, najgori nastup u povijesti u poluvremenu Super Bowla, i to nakon što je svojim poganim rječnikom uvrijedila više od pola našeg naroda koji već ozbiljno propada. Također, toliko o njezinom ‘stilistu‘!", napisao je Trump na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Mnogi misle da se ‘neugodan i uvredljiv jezik‘ koji Trump spominje vjerojatno odnosi na fotografiju snimljenu u kolovozu 2020., a na kojoj RiRi pozira uz umjetnički performans - automobil s natpisom ‘Je*** Trumpa‘.

Trump se već ranije obrušio na Rihannu, koja je svoj nastup na Super Bowlu odlučila iskoristiti ne samo kako bi predstavila svoje najveće hitove, već i kako bi otkrila obožavateljima da je trudna s drugim djetetom.

"Bez svog stilista ona bi bila NIŠTA", poručio je Trump i dodao: "U svemu je loša, a još i NEMA TALENTA!"

o išaranom automobilu ranije ovog tjedna oglasio se i bivši Trumpov liječnik i teksaški kongresmen Ronny Jackson. "Zašto NFL prikazuje ovo sranje? Rihanna ne smije biti izvođačica na poluvremenu", poručio je tada Jackson.

Podsjetimo, nakon što je Rihanna nastupila na Super Bowlu i nekoliko puta dodirnula svoj trudnički trbuščić, društvene mreže su eksplodirale, a Twitter je čak pao na 20 minuta. Komičar Michael Che našalio se na račun njezina dečka ASAP Rockyja i poručio: ‘Kvragu, sada mi je jasno zašto mu je nadimak ASAP‘ (na engleskom as soon as possible bi značilo ‘što prije, to bolje‘).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:38