POVRATAK U BUDUĆNOST

Trumpova savjetnica izašla pred kamere i zaprepastila sve: ‘Ženo, pa što si napravila sa sobom!?‘

Kellyanne Conway se nakon poduljeg izbivanja ponovno pojavila na televiziji i sve osupnula svojim osvježenim i pomlađenim izgledom.
Kellyanne Conway
 Yuri Gripas - Pool Via Cnp/Mega/The Mega Agency/Profimedia

'Kellyanne, jesi li to doista ti?', vjerojatno su se pitali gledatelji Fox Newsa kad su nakon nekog vremena na malim ekranima ponovno vidjeli savjetnicu američkog predsjednika Trumpa, Kellyanne Conway, piše New York Post.

Čini se da je Conway prilično poradila na svom izgledau, s obzirom da sada djeluje mnogo svježije, odmornije, pa čak i 10 do 15 godina mlađe.

Kad se pojavila u programu Foxa u kojem je govorila o rasnim nemirima koji potresaju Ameriku, na licu je imala više šminke nego obično, uključujući popularno konturiranje, usme su joj bile punije nego obično, koža joj je djelovala glađe i zategnutije, a bore s čela i vrećice ispod očiju bile su jedna zamjetne.

'Što se dogodilo s Kellyanne Conway?', zapitala se na Twitteru i radijska voditeljica Stephanie Miller, a nekoliko je ljudi u komentarima pokušalo dati odgovor.

'Pa što je ovo? Zar se sprema za novu gažu na Fox Newsu?', rekla je Jennifer Rubin, konzervativna komentatorica Washington Posta.

image
Kellyanne Conway prije i poslije 'osvježenja'
Profimedia/Youtube

Neki drugi su kazali da im se čini kako se ova 53-godišnjakinja malo zaigrala sa Zoomovim filterom 'Touch Up My Appearance' ('Popravi mi izgled', prev.).

'Mi u Holloywoodu kažemo da se netko 'malo osvježio'', rekla je glumica Kristen Johnston, implicirajući da je Conway možda otišla 'pod nož' ili se podvrgla kakvom radikalnijem kozmetičkom tretmanu.

'Izgledaš spektakularno! Deset godina mlađe! Što si napravila? Naspavala se? Imaš novu frizuru?', napisala je jedna oduševljena komentatorica.

Conway nije otkrila što je, točno, zaslužno za njezin osvježeni i pomlađeni izgled, no zahvalila se svima koji su joj udijelili komplimente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:03