VELIKA POTRAGA

Tsunami suza na jahti slavnog tenora, djeca neutješna: ‘Zabrinuti smo za našu Pallinu...‘

Bocelli je na svom Instagramu objavio vijest o izgubljenoj kujici pasmine hrt i imena Pallina te zamolio fanove za pomoć
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Paparazzi na talijanskom otoku Sardiniji snimili su veliku dramu slavnog tenora Andree Bocellija i njegove obitelji, a razlog je - izgubljeni pas. Naime, Bocelli je na svom Instagramu objavio vijest o izgubljenoj kujici imena Pallina te zamolio fanove za pomoć.

Obitelj je viđena kako traži ljubimicu uz pomoć jet-skija i brodica, a Andrei i njegovoj supruzi Veronici Berti pomagali su i spasioci, javlja britanski Metro.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

61-godišnji pjevač je objavio fotografiju sebe sa psom na Instagramu.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

'Dragi prijatelji, ovog puta vam pišem kako bih vas zamolio za malu pomoć. Pallina, naš mali talijanski hrt, izgubila se na Sardiniji u općini Golfo Aranci. Vrlo je simpatična, a ima i mikročip. Sama je i sigurno je vrlo uplašena. Tužni smo i zabrinuti zbog sudbine ovog bespomoćnog malog stvorenja. Nadamo se da ćemo primiti dobre vijesti. Bili bismo vam zahvalni na pomoći', napisao je Bocelli.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

. AIUTATECI A RITROVARE PALLINA Cari amici, questa volta vi scrivo per chiedervi un piccolo ma per noi grande aiuto. Pallina, il nostro piccolo levrierino italiano, risulta dispersa in #Sardegna nel tratto di mare che va da Liscia Ruja in comune di Arzachena fino a Baia Caddinas in comune di Golfo Aranci. Ha il microchip ed è molto affettuosa... Sarà solo, sicuramente, molto impaurita. Siamo addolorati e preoccupati per questa piccola creatura indifesa e per il suo destino. Speriamo di ricevere da voi una notizia positiva che ci aprirebbe il cuore. Ve ne saremmo riconoscenti. . Chiunque abbia notizie utili prego contatti: +393356383424 oppure Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Objavu dijeli Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)

Njegova je supruga na svojoj stranici objavila sličnu poruku, a ona je ostavila i kontakt na koji joj se ljudi mogu javiti ako negdje pronađu Pallinu.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:15