SVE ZBOG OČINSTVA

Tu se više ne zna tko koga tuži: Nakon ljubavnice, i navodni sin poslao je poziv za sud srpskom pjevaču

Mladiću je obiteljska trakavica već pomalo dozlogrdila pa je odlučio sam tužiti majku i navodnog oca
Mirjana Antonović i sin Devin
 Facebook

Nekadašnja ljubavnica folk pjevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama se sudski spori s pjevačem zbog dokazivanja očinstva. Ona već godinama tvrdi da je njezin sin Devin biološki sin poznatog pjevača.

Međutim, čini se da je Devinu ta obiteljska trakavica već pomalo dozlogrdila pa je odlučio sam tužiti majku i navodnog oca.

"Nisam ja ta koja tuži Miroslava. Devin je odlučio tužiti i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Došla sam na sud kako bi se branila i pružila podršku sinu. Nisam tu zbog promocije knjige, niti tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u puno mlađim godinama", rekla je Mirjana, prenosi Blic.

„Ja sam odavno digla ruke i shvatila da se u Srbiji teško dolazi do pravde. Da ima pravde, ne bi proces trajao toliko godina da u međuvremenu dijete već odraste, da pomru svjedoci i da već treći sudac ponovno počinje proces. Da ima pravde, sud bi imao moć narediti gospodinu Iliću da priloži DNK. Da postoji pravda, bili bi kažnjeni svi koji se pojave pred sucem i lažno svjedoče. No, moj sin i dalje vjeruje da će na kraju, protiv svih sila, ipak pravda pobijediti i u Srbiji“, dodala je.

image
Mirjana Antonović
Facebook

Napominje da je sudski proces počeo prije 14 godina.

"Nemojte zaboraviti da je ovaj proces počeo prije 14 godina. Točno je da Devinu više nije potreban otac, ali mu je i dalje potrebna istina i pravda. Potrebno je da buduće generacije znaju svoje korijene. Sve ovo je dobilo veću svrhu. Narod ima priliku izbliza promatrati kolika je potreba za izmjenom ovog zastarjelog zakona, koji ugrožava majke i nedužnu djecu. Zakon za obaveznim DNK-om je aktualan u svim modernim zemljama, a još uvijek nije u Srbiji“, zaključuje nekadašnja fatalna ljubavnica, prenose srpski mediji.

image
Miroslav Ilić
Vladimir Dugandzic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 00:44