FATALNA HOSTESA

Tulumario je kao da sutra ne postoji, a nedavno se dogodilo scena koja je bila kap koja je Shakiri prelila čašu

Španjolski nogometaš već se uselio u svoj ‘samački‘ stan u Barceloni, a pjevačica ga je ekspresno izbrisala s društvenih mreža

Shakira i Gerard Pique

 Profimedia

Nakon što je i službeno potvrđeno da su Gerard Pique (35) i Shakira (45) prekinuli 12-godišnju vezu, u kojoj su dobili dvojicu sinova, Milana (9) i Sashu (7), portal Marca piše kako se nogometaš već uselio u svoj "samački" stan u Barceloni.

Kako prenosi El Periodico, susjedi su tijekom prošloga tjedna vidjeli Piquea kako ulazi i izlazi iz zgrade. Također se tvrdi da sportaš već neko vrijeme intenzivno uživa u noćnom životu s prijateljem Riquijem Puigom i ostatkom društva.

Španjolski mediji nagađaju kako je upravo Gerardovo tulumarenje bilo glavni razlog njegova prekida sa slavnom pjevačicom.

- Partijanje braniča Barcelone očito je izmaklo kontroli - pišu.

image

Gerard Pique i Shakira

Bryan R. Smith/AFP
image

Pique i Shakira

Franck Fife/Afp

Nogometaš je vani ostajao do jutra, a u nekim od tih izlazaka viđan je s drugim ženama. No kap koja je prelila čašu navodno je bila njegova nevjera. Shakira ga je, šuška se, uhvatila u krevetu s 20-godišnjom hostesom, nakon čega je i odlučila okončati vezu.

Pique je u međuvremenu nestao s njezinih društvenih mreža, a da im u ljubavi već neko vrijeme nisu cvjetale ruže dokazuju i stihovi nove pjesme "Te Felicito", koju je kolumbijska ljepotica snimila s Rauwom Alejandrom.

- Oči su mi crvene od plača za tobom; a sad ispada da ti je žao; zvuči iskreno, ali dobro te poznajem i znam da lažeš - pjeva Shakira u spomenutom singlu.

image

Shakira i Pique

Gabriel Bouys/Afp
image

Pique i Shakira

Bryan R. Smith/Afp
image

Shakira u Cannesu

Shutterstock/Shutterstock

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:48