TOM SIZEMORE

Turbulentan život slavnoga glumca: Ženio se samo jednom, a bivša djevojka optužila ga je za obiteljsko nasilje

Brak Toma i Maeve nije dugo potrajao, a ona je uskoro pronašla novu ljubav s Dereckom Chattertonom

Tom Sizemore i Maeve Quinlan

 Profimedia/AFP

Holivudski glumac Tom Sizemore (61) i dalje je u komi nakon što je prije devet dana u svome domu u Los Angelesu pretrpio aneurizmu mozga, a njegova obitelj primila je najgoru moguću vijest - nema naznaka da će se njegovo stanje poboljšati.

Sizemore je najpoznatiji po ulogama u hit filmovima "Spašavanje vojnika Ryana" i "Pad crnog jastreba". Također se pojavio u kriminalističkoj drami "Vrućina", a 2000. godine zbog uloge u "Svjedoku pod zaštitom" bio je nominiran za Zlatni globus za najboljeg glumca u mini-seriji ili filmu snimljenom za TV.

image

Tom Sizemore

Warner Bros./Regency Enterpris/Collection Christophel Via Afp

Godine 2003. bio je osuđen za obiteljsko nasilje nad tadašnjom djevojkom Heidi Fleiss, a uhićen je i 2009. te 2011. zbog sumnje da je nanio tjelesne ozljede bivšoj supruzi, također glumici Maeve Quinlan.

Jednom se ženio

Tom Sizemore oženio je Maeve Quinlan 1. rujna 1996. i ostali su zajedno do razvoda koji je uslijedio 19. studenog 1999. Nisu imali zajedničke djece.

Maeve se u početcima nije bavila glumom, već je sa 16 godina započela profesionalno igrati tenis. Nastavila je igrati na važnim natjecanjima prije nego što je zasjela na 95. mjesto svjetske teniske ljestvice. Diplomirala je kazalište i političke znanosti na Kalifornijskom sveučilištu. U to je vrijeme igrala i na French Openu i Virginia Slims Touru, a njezin profesor glume savjetovao joj je da prestane igrati tenis i da svu pozornost usmjeri na glumu.

Počela je s nekoliko sporednih uloga u projektima kao što su ‘The Firentine‘ iz 1999. s bivšim suprugom i ‘Play it to the Bone‘ sa 62-godišnjim glumcem Antoniom Banderasom. Zatim je glumila u ‘Totally Blonde‘ 2001., a prvu glavnu ulogu dobila je u drami ‘Ken Park‘. Također je dobila ulogu u filmu ‘Criminal‘ iz 2005..

Glumila je i u nekoliko TV projekata, kao što su ‘The Stalker Club‘, ‘Scarlett‘ i ‘Job to Die for‘. Njezin zadnji projekt je film ‘The Paramedic Who Stalked Me‘.

Brak s Tomom Sizemoreom nije dugo potrajao, a ona je uskoro pronašla novu ljubav s Dereckom Chattertonom. Njih dvoje nastoje svaki slobodni trenutak provesti zajedno, a prošlog studenog najavila je da se planiraju i vjenčati ovog ljeta.

Iako Maeve nema djece, sjajno se slaže s Dereckovom djecom. Tako su 2020. Dan očeva proveli svi zajedno - ona, Dereck i njegovi sinovi. Zajedno su proslavili i Božiće te američki Dan zahvalnosti.

Sizemore je nakon razvoda postao otac

I Sizemore je također krenuo dalje nakon njihova razvoda te je postao otac. Godinu dana nakon razvoda od Maeve prohodao je s Heidi Fliess, no prekinuli su 2002.

Dobio je blizance Jaydena i Jaggera u srpnju 2005. s Janelle McIntire. Iako su bili zajedno od 2003. do 2006. nisu se vjenčali. Nakon razlaza od Janelle, Sizemorea se povezivalo s Maxine Entwistle, no ni taj odnos nije zaživjeo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:01