LJUBAVNA ZAVRZLAMA

Tvorcu serije ‘Kruna‘ propala romansa s djevojkom, ekspresno se vratio bivšoj, Gillian Anderson

Peter Morgan kratko se viđao s Jemimom Goldsmith, koja je, kažu prijatelji, prilično utučena zbog iznenadnog prekida veze
Gillian Anderson i Peter Morgan 
 Chris Delmas/AFP

Američka glumica Gillian Anderson (52) i britanski scenarist Peter Morgan (57) navodno su opet zajedno! Prema pisanju The Mirrora, tvorac TV serije "Kruna" ostavio je Jemimu Goldsmith (47), zbog koje je u prosincu prošle godine prekinuo s Gillian, no očito mu nije dugo trebalo da se "poklopi ušima" i uvidi koliko je pogriješio.

Podsjetimo, Morgan i Anderson u vezi su bili četiri godine, a onda se scenarist svega odrekao i upustio u romansu s dugogodišnjom prijateljicom Jemimom.

image
Jemima Goldsmith
Philip Rock/Anadolu Agency

Gillian je u međuvremenu odletjela u češku prijestolnicu Prag, gdje snima novi film "White Bird: A Wonder Story", a ostavljena Goldsmith teško se nosi s iznenadnim prekidom.

- On je nju progonio, a ne obrnuto. Uvjerio ju je da će im biti super zajedno, a sad se vratio bivšoj. Jemima je prilično utučena, a ljudi su zgroženi Peterovim prevrtljivim ponašanjem. Ona je zbilja htjela ozbiljnu vezu s njim - otkrili su prijatelji britanske producentice, koja je svojedobno bila u braku s bivšim pakistanskim premijerom Imranom Khanom, a poslije razvoda ljubila je slavnog glumca Hugha Granta.

I dok ona tuguje, šuška se kako je Peter Morgan, odlučan u nakani da obnovi vezu s Gillian, već otputovao u Češku kako bi bio s ljubavi svog života, koja u njegovoj seriji "Kruna" glumi bivšu britansku premijerku, "željeznu lady" Margaret Thatcher.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:34