FANOVI U AKCIJI

Twitter luduje zbog Amber Heard: ‘Evo dokaza da je šakama mlatila i Elona Muska‘

Par je bio u vezi oko godinu dana, a priča je počela tijekom njezina razvoda od Deppa

 Amber Heard na suđenju u Farifaxu

 Kevin Lamarque/Afp

Iako je već gotovo mjesec dana poznato da Elon Musk neće svjedočiti na suđenju Amber Heard - Johnny Depp, najbogatiji čovjek na svijetu nije prestao biti zanimljiv pratiteljima celebrity "sudskog procesa stoljeća". Štoviše, posao je novo oružje u tom ratu.

Bivši dečko Amber Heard, otkrili su neki od njih na Twitteru - snimljen je s modricama na licu dok je bio u vezi s njom. To je, tvrde, dokaz Amberinog neobuzdanog karaktera i sklonosti nasilju. Muškarci u vezi s glumicom, tvrde, moraju biti spremni na batine.

image

Amber Heard na suđenju u Farifaxu

Shawn Thew/Afp

Dakako, dijeljenje fotografija može se pripisati online ratu fanova Johnnyja Deppa i Amber Heard. Prvi sekunde ne odstupaju od njegove nevinosti, svetosti i dobrote te vrlo aktivno blate bivšu suprugu svojeg idola. Trude se prikazati je kao lažljivu manipulatoricu i svako malo otkriju neki "aha" trenutak u kojem vide dokaz svojeg stava. Drugi, malobrojniji, uzvraćaju osudama Deppa kao pijanca, narkomana i tipa koji kad je "pod nečim" ne zna što radi te rečenicama o manipulativnom pretvaranju krvnika (Deppa) u žrtvu.

U svakom slučaju, fotografije Muska s modricama, ili točnije modricom na licu, sada se naveliko vrte po webu.

Par je bio u vezi oko godinu dana, a priča je počela tijekom njezina razvoda od Deppa. Upoznali su se još 2013. na snimanju filma Machete Kills Roberta Rodrigueza u kojem je on dobio epizodnu ulogu. Šef Tesle oduvijek je inzistirao na tome da su bili prijatelji sve do 2016. godine kada se ona razvela od Deppa, a on od Talulah Riley. Depp, naravno tvrdi da ga ja Heard za vrijeme braka varala s Muskom.

Kada su glumica i milijarder prekinuli u kolovozu 2017. godine, Musk je prekid potvrdio na Instagramu, ali i rekao da su i dalje prijatelji, da ostaju bliski i vole se. Kasnije je dodao da je glavni razlog za prekid stalna razdvojenost i zauzetost poslom.

- Veze na daljinu, kada oba partnera imaju puno posla uvijek su teške, ali tko zna što nosi budućnost - napisao je Musk.

Jedno bez drugog očito nisu mogli, pa su se pomirili, no sreća nije potrajala - u veljači 2018. njihova je priča definitivno završila. Musk će kasnije u velikom intervjuu za Rolling Stone čak priznati da je pustio suzu zbog prekida.

- Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen. Ona je prekinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam se truditi da ne izgledam tako - opisao je bogataš.

Cijelo vrijeme njihove veze Amber je bila na meti medija koji su tvrdili da je s njime samo zbog novca, da je manipulirala njime, da je bila nasilna... Priča, dakle, vrlo slična onoj s Deppom koju teško da će itko ikad uspjeti raspetljati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:39