URNEBESAN VIDEO

Tyson je mislio da ima posla s djetetom, a ne 20-godišnjakom, njegov potez ‘zapalio‘ mreže: ‘Plačem od smijeha‘

Snimka je izazvala brojne reakcije diljem društvenih mreža, a posebice na Twitteru

Hasbulla i Mike Tyson

 Screenshot/

Legendarni boksač Mike Tyson je podigao 20-godišnju internetsku senzaciju, Rusa Hasbullu Magomedova i pokušao ga ugristi za uho, a snimka je izazvala brojne reakcije diljem društvenih mreža.

Naime, dok se ikonu boksa ne treba posebno predstavljati, Hasbulla je novije lice na "sceni", a proslavio se zbog rijetkog genetskog poremećaja radi kojeg s 20 godina još uvijek zvuči i izgleda kao dijete. Na kratkoj snimci objavljenoj na Twitteru gledatelji su svjedočili simpatičnom obračunu Tysona i Hasbulle koji su glumili da su usred boksačkog meča, dok Mike nije dignuo malenog Hasbullu poput bebe i htio ga "gricnuti" za uho, baš kako to roditelji rade djeci.

image

Hasbulla i Mike Tyson

Screenshot/

Vrlo vjerojatno, uzbuđeni Tyson nije pomislio da usprkos građi djeteta, popularni borac Hasbulla nije predškolarac već čovjek u svojim dvadesetima.

image

Hasbulla i Mike Tyson

Screenshot/

- Plačem od smijeha. Mike cijelo vrijeme misli da je Hasbulla dijete, a ne 20-godišnjak - napisao je jedan twitteraš.

- Dobro, tko će reći Tysonu istinu? - stoji u jednom od popularnijih komentara ispod videa.

Tyson je samo jedna od zvijezda koju je Hasbulla upoznao, a družio se i s Khabibom Nurmagomedovom, UFC-ovom megazvijezdom. Na Instagramu Hasbullu prati 7.7 milijuna ljudi, svijetom putuje u privatnim avionima i automobilima, a brojne svjetski-poznate tvrtke i brendovi ga sponzoriraju. Prošle godine je potpisao i višemilijunski ugovor s UFC-om, što otvara novo poglavlje u avanturama ovog mnogima dragog Rusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:43