GWYNETH SE OTVORILA

‘U 90-ima si mogao konzumirati kokain i ne bi te ulovili. Koliko sam puta i nepoznate muškarce vodila doma...‘

Poznata se glumica prisjetila devedesetih i zanimljivih anegdota o porocima

Gwyneth Paltrow

 Abc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Abc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Slavna glumica Gwyneth Paltrow prepričala je tijekom gostovanja u ‘The Late Late Showu s Jamesom Cordenom‘ neke itekako zanimljive anegdote iz mladosti, a dotaknula se i konzumacije droga te odvođenja nasumičnih muškaraca kući.

Poznata je glumica progovorila o tome kako je zabavno bilo biti "slavan i zločest" prije doba društvenih medija.

- Bilo je super, pogotovo konzumirati kokain bez da te uhvate. Mogali ste samo biti u baru i zabavljati se, plesati na stolu - rekla je i prisjetila se da nije bilo telefona s kamerom, a u New Yorku nije bilo ni paparazza.

- Moglo se izletjeti iz bara i otići kući s nekim nasumičnim i nitko ne bi znao - dodala je.

image

Gwyneth Paltrow 1997.

Drew Down../Landmark/Profimedia/Drew Down../landmark/profimedia

Intervju je svojevrsan nastavak Gwynethina priznanja iz 2015. da je najteža droga koju je ikada uzela "ecstasy", što je rekla u emisiji Andyja Cohena "Watch What Happens Live"!

Osnivačica Goopa, koja je prije bila poznata po strogoj makrobiotičkoj prehrani, nosila je crni crop top i suknju s debelom zlatnom ogrlicom tijekom gostovanja u emisiji, a dala je i uvid u svoje trudničke želje dok je bila trudna s kćeri Apple, koja sada ima 18 godina.

- Htjela sam jabuke, jogurt, švicarski sir i Baskin-Robbins Jamoca Almond Fudge sladoled. To je sve što sam željela - otkrila je 50-godišnjakinja. Gwynneth ima i sina Mosesa, koji ima 16 godina.

Glumica ističe da je voljela svaku pojedinu fazu majčinstva i opisuje da je tijekom svake faze željela zaustaviti vrijeme jer je smatrala da nikad neće voljeti djecu više nego tog specifičnog trena. Ubrzo je shvatila da ih je s vremenom jednostavno zavoljela više. Gwyneth je također zahvalila Jamesu što je njezinog sina Mosesa jednom odvezao kući, na što je James Corden odgovorio da su on i njegova supruga Julia oduševljeni njenim sinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:36