IZVRSNA VIJEST

U Hrvatsku dolazi britanski techno festival Terminal V, jeste li spremni za petodnevni spektakl?

Na jednoj od najljepših festivalskih oaza tik uz more u Tisnom nastupit će Klangkuenstler, Mall Grab, AZYR, Charlie Sparks, MRD...
 PROMO

Hrvatska je od ovoga ljeta novi domaćin poznatom britanskom techno festivalu Terminal V Croatia. Ovaj festival upravo je osvojio nagradu za najbolji britanski festival za 2023. godinu prema magazinu DJ MAG. Velika je ovo vijest za hrvatski turizam s obzirom na to da ovaj festival godinama okuplja i do 40 tisuća posjetitelja.

image

Terminal V Croatia

PROMO

The Garden Resort postaje Blissful Garden Resort u Tisnom i domaćin je petodnevnom spektaklu koji se održava od 18. do 22. srpnja. U samom srcu turističke sezone na nekoliko će pozornica, na jednoj od najljepših festivalskih oaza tik uz more, nastupiti Klangkuenstler, Mall Grab, AZYR, Charlie Sparks, MRD, SNTS, Funk Assault, Horsegiirl, Dyen, KI/KI, Adiel, Hannah Laing, Kobosil, Kettama i drugi.

Ovaj glazbeni megaspektakl održat će se na četiri velike pozornice na otvorenome poput kultne Barbarella‘s, koja prema popularnom DJ MAG-u drži svoje mjesto najboljima u svijetu, izoliranoj pozornici Olive Grove, epskoj Main Stage i izvanrednoj Beach Stage. Svaka pozornica imat će jedinstven dizajn i vrhunski zvuk, jamčeći tako raznolike glazbene doživljaje od kojih je svaki poseban.

image
PROMO

U pet festivalskih dana posjetitelji će uživati u izoliranom prirodnom okruženju gdje ples traje i pod suncem i pod zvijezdama, sudjelovati u adrenalinskim vodenim sportovima, uživati u boat partijima te posjetiti nezaboravne after partije u kasnim noćnim satima. Trenuci odmora od vrhunskih partija rezervirani su pak za opuštanje u prirodi, okruženi bogatom ponudom lokalne hrane i kulture.

Spremni ste za novu glazbenu pustolovinu? Oni koji svoje ulaznice osiguraju u pretprodaji, ulaze u nagradnu igru gdje će najsretniji osvojiti odmor iz snova! Očekuju ih četiri ulaznice za cjelodnevne partije, smještaj za četvero ljudi na pet noći, transfer s aerodroma do lokacije za četiri osobe te četiri after party i boat party ulaznice.

Ne propustite priliku biti dio najuzbudljivijeg glazbenog događaja sezone i osigurajte svoje ulaznice već sad na www.terminalvcroatia.com.

image

Terminal V Croatia

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 21:15