RAZGOVOR UZ KOKOŠI

U najbizarnijem dijelu intervjua Meghan se uspoređuje s Malom sirenom i priča o rječitom Archieju

Maleni dječak nema ni dvije godine a navodno već govori "hydrate", dok svima koji odlaze iz njihovog doma govori "drive safe"
Sena s Harryjem i Meghan u kokošinjcu u intervjuu s Oprom Winfrey
 Cbs/Zuma Press/Profimedia

Najbizarniji dio intervjua koji su Meghan i Harry dali Opri Winfrey i o kojem svi pričaju snimljen je u - kokošinjcu.

Taj 'light' moment priče bavi se ponajviše malenim Arcihejem, uskoro dvogodišnjakom koji na imanju u Montecitu ima pernate prijateljice, kokice koje su Sussexi spasili od smrti iz nekog pogona.

Archie je, otkrili su ponosni mama i tata vrlo razgovorljiv, a najnovija riječ koju voli izgovarati je "hydrate" (hidratizirati), dok svima koji odlaze iz njihovog doma govori "drive safe" (vozite sigurno).

- Vozite sigurno. A nema ni dvije godine - komentirala je Meghan.

image
Harry i Meghan sa sinom Archiejem
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U bezbrojnim komentarima na društvenim mrežama, skeptici su tražili dokaze Archijeve rječitosti, drugi su pak izražavali mišljenje da kroz Archieja progovara u stvari Harryjeva majka Diana.

U kokošinjcu se događa i poprilično čudan razgovor o bajkama u kojem se Meghan uspoređuje s 'Malom sirenom'. U toj bajci sirena Ariel se zaljubljuje u princa, no da bi bila s njim odriče se glasa da bi joj morska vještica dala noge. Na kraju priče vještica je poražena, Ariel dobiva glas i ostaje živjeti sretno sa svojim princem. Taj je Disneyev crtić Meghan gledala jednog dana u Londonu, u kući Nottingham gdje je živjela s Harryjem.

image
Meghan Markle
Doug Peters/Pa Images/Profimedia

- Pitala sam se koja odrasla osoba gleda 'Malu sirenu', no kako sam imala vremena odlučila sam pogledati film. I onda sam shvatila: ona se zaljubljuje u princa i zbog toga gubi svoj glas. Na kraju ga dobiva natrag - rekla je Meghan Opri na što je kraljica razgovornih emisija komentirala: "To se i ovdje dogodilo. Osjećaš se kao da si dobila svoj glas natrag", na što je Meghan kratko odgovorila: "Da".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:24