GODIŠNJI U DALMACIJI

U New Yorku je imao status kao Livaja u Splitu, ali većina ga pamti samo zbog J.Lo

Nekadašnji igrač bejzbola i bivši zaručnik Jennifer Lopez snimljen je u ležernom izdanju u šetnji gradom

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

 Ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ngre/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U Splitu se odmara Alex Rodriguez, odnosno A Rod. Nekadašnji igrač bejzbola i bivši zaručnik Jennifer Lopez snimljen je u ležernom izdanju u šetnji gradom, a na Instagramu se pohvalio snimkom svoje jahte napravljenom dronom.

Alex i Jennifer skupa su bili od 2017. godine, a 2019. ju je zaprosio. Kupili su već i vilu u Miamiju vrijednu 40 milijuna dolara. Međutim, baš kada su se trebala oglasiti svadbena zvona, 2021. su prekinuli, poslije čega je ona obnovila ljubavnu vezu s Benom Affleckom. Nakon što je pukla ljubav, Alex je u podcastu Marthe Stewart istaknuo kako o pjevačici i dalje misli samo najbolje.

- Ona je najtalentiranije ljudsko biće koje sam ikad upoznao. Vrijedan je radnik. I mislim da je ona najbolji svjetski izvođač, posebno kada nastupa uživo - rekao je Alex o bivšoj ljubavi.

image

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Oconnor-arroyo/aff-usa.com/Pa Images/Profimedia/Oconnor-arroyo/aff-usa.com/pa Images/profimedia

Jaclyn Cordeiro, instruktorica fitnessa koju sada ljubi, to nije komentirala. Na komplimente nije reagirala ni Jennifer Lopez koja je, kako bi Benu Afflecku pokazala koliko ga voli, na društvenim mrežama odavno izbrisala sve tragove romanse s bivšim dečkom. Nema više zajedničkih fotografija Lopez i Rodrigeza, kojeg ona više ne prati na Instagramu, a nestao je i video s inauguracije američkog predsjednika Joea Bidena na koju su Jennifer i Alex išli zajedno.

Pogledajte snimku koju je A Rod objavio na Instagramu:

Tijekom 22 godine duge karijere u MLB-u (američkoj bejzbol ligi) nastupao je za Seattle Marinerse, Texas Rangerse i New York Yankeese. Najdublji trag ostavio je u potonjem klubu s kojim je 2009. osvojio naslov, a 14 puta u karijeri proglašen je i All-Star igračem, dok je triput bio MVP lige. Ujedno, smatra ga se jednim od najboljih bejzbolaša u povijesti. Nakon igračke karijere posvetio se zadaćama izvan terena, i to u drugom sportu, kupivši prije dvije godine udio u vlasništvu NBA kluba Minnesota Timberwolves.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:38