NITKO NIJE PREŽIVIO

U padu aviona poginuo filmski Tarzan: Stradala i njegova žena, bila je guru za ‘vjersku dijetu‘

Nitko nije preživio u padu zrakoplova Cesna C501 u jezero Percy Priest nakon polijetanja u 11 sati
Joe i Gwen Lara
 Facebook

Joe Lara, američki glumac koji je 1996. utjelovio Tarzana u TV seriji 'Tarzanove avanture' poginuo je u zrakoplovnoj nesreći u subotu kada se srušio manji zrakoplov u jezero blizu Nashvillea u američkoj državi Tennessee. Imao je 58 godina.

Život je izgubilo još petero ljudi među kojima i njegova supruga Gwen Lara, osnivačica plana mršavljenja zasnovanog na vjeri.

Nitko nije preživio u padu zrakoplova Cesna C501 u jezero Percy Priest nakon polijetanja u 11 sati prema međunarodnoj zračnoj luci Palm Beach na Floridi.

Joe Lara najpoznatiji po TV filmu 'Tarzan na Manahattanu' 1989. te seriji koja je uslijedila kao nastavak filma 'Tarzanove avanture'. Potom je glumio i u nekoliko manje poznatih akcijskih filmova “American Cyborg: Steel Warrior” (1993), “Steel Frontier” (1995) i “Warhead” (1996) prije nego što je započeo glazbenu karijeru u ranim 2000-tima. Svoj prvi country album objavio je 2009. godine.

image
Joe Lara
Kevin Winter/AFP

Njegova supruga nije bila ništa manje poznata. Gwen Shamblin Lara bila je osnivačica i duhovna čelnica crkve Remnant Fellowship, a također je osmislila plan mršavljenja na temelju vjere.

Licencirana dijetetičarka kreirala je dijetu u kojoj je ohrabrivala ljude da mršavljenjem ojačaju svoju vjeru u Boga. Svojedobno je gostovala na CNN kod voditelja Larryja Kinga kada je izjavila kako vjeruje da ju je Bog potaknuo da postane dijetetičarka.

Par je također imao zajednički YouTube kanal koji je bio poput realityja i gledateljima je davao uvid u njihov privatni život. Otvoreno su govorili o svom odnosu i ljubavi.

Par se vjenčao 2018. godine, a imali su jednu kćer Lianu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:18