SPORNA IZJAVA

U svađu Taylor Swift i poznatog pjevača uključio se i čileanski predsjednik hrvatskih korijena, na njezinoj je strani

‘Bila sam tvoj veliki obožavatelj sve dok nisam vidjela ovo‘ - poručila je slavna pjevačica Damonu Albarnu

Taylor Swift prozvala je Damona Albarna, na njezinu stranu stao je Gabriel Boric

 AFP

Slavna pjevačica Taylor Swift prozvala je Damona Albarna, pjevača grupe Blur, na Twitteru jer "diskreditira njezino pisanje pjesama" nakon što je Albarn nedavno u jednom intervjuu izjavio da ona ne piše vlastitu glazbu i da se oslanja na pomoć drugih.

"Ne mrzim nikoga, samo kažem da postoji velika razlika između tekstopisca i tekstopisca koji piše zajedno s nekim drugim. To ne znači da konačni rezultat ne može biti stvarno sjajan", rekao je tada Albarn, a kasnije se ispričao, rekavši da je njegova izjava izvučena iz konteksta i korišten kao clickbait. Ubrzo je uslijedio pjevačicin odgovor na Twitteru.

"Bila sam tvoj veliki obožavatelj sve dok nisam vidjela ovo. Ja pišem sve svoje pjesme. Tvoja izjava je potpuno netočna i tako štetna. Ne moraju ti se sviđati moje pjesme, ali ne moraš je*** diskreditirati moje pisanje tekstova pjesama. Vau. P.S. Ovaj sam tweet isto sama napisala, ako si se slučajno zapitao", napisala je pjevačica na Twitteru i izazvala lavinu komentara.

Tako je u njezinu obranu stao i čileanski predsjednik hrvatskih korijena Gabriel Boric koji je napisao: "Ovdje u Čileu imaš ogromnu grupu obožavatelja koji znaju da pišeš iz srca svoje pjesme. Ne shvaćaj ozbiljno muškarce koji moraju vrijeđati ili lagati da bi privukli pažnju. Šaljem zagrljaje s juga, Taylor."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:39