ZAVRZLAMA

U zatvoru u Pennsylvaniji nastala je prava zbrka: Harry Styles jesi li to zbilja ti?

Prava se zavrzlama dogodila jučer u gradu Altoona kada su policajci uhvatili 21-godišnjeg momka koji sliči britanskoj pop zvijezdi
Jason Sanderlin, dvojnik Harryja Stylesa fotografiran u zatvoru
 Bcp/mega/The Mega Agency/Profimedia

Je li to Harry Styles završio iza rešetaka? Što mu se, zaboga desilo? Kako li je odjednom lančiće s vrata zamijenio za lisice oko zapešća, a svoje suknje za narančasti zatvorski kombinezon?

Prava se zavrzlama dogodila jučer u gradu Altoona u američkoj državi Pennsylvania kada su policajci uhvatili 21-godišnjeg momka koji, izuzev tetovaže na čelu, uvelike nalikuje britanskoj pop zvijezdi 27-godišnjem Harryju Stylesu.

Mladi Jason Sanderlin optužen je za teška krivična djela, pljačku, zavjeru i kriminalni prekršaj, a optužen je i za dodatne prekršaje među kojima su izricanje terorističkih prijetnji, uskraćivanje slobode kretanja i uznemiravanje, navodi policija.

Prema sudskim spisima Sanderlin je 21. siječnja automatskom puškom prikovao troje uz tlo u stanu u Tyroneu u državi Pennsylvania, nakon što je nogom oborio vrata stana. Sanderlin je udario ženu i napastovao ju, a potom je pokušao upotrijebiti patentne zatvarače kako bi je zadržao u zatočeništvu, navodi državna policija.

image
Harry Styles
Ian West/Pa Images/Profimedia

Sanderlin - koji na čelu ima veliku tetovažu broja 33 - identificiran je na video snimci pljačke koju je snimila njegova djevojka Emily Eirhart (koja je optužena da je s njim sudjelovala u ranijem zločinu), piše Daily Mail.

Žrtva u incidentu rekla je vlastima da je naoružani pljačkaš ukrao 400 dolara i četvrt kilograma marihuane.

Prema policijskim tvrdnjama, žrtva je policiji rekla da mu je poznanik rekao da Sanderlin prodaje marihuanu te da se reklamirao u Snapchat videima.

Sanderlin je također optužen za sudjelovanje u pljački žene u Altooni u listopadu 2020. zbog koje je uhićena njegova djevojka Emily.

image
Harry Styles
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Dvojnik svjetski poznate pop zvijezde sada je u zatvoru, a određena mu je jamčevina u iznosu od 250.000 dolara.

Nisu se ovakva pomutnja ni medijska pažnja zbog jedne zatvorske fotografije vidjele još od Jeremyja Meeksa 2014. godine koji je danas poznat kao 'najseksi zatvorenik'. Njemu je laskava zatvorska fotografija pomogla da krene u uspješnu manekensku karijeru nakon puštanja iz pritvora 2016. godine te da upozna poprilično bogate dame, poput Chloe Green, nasljednice Topshop modnog carstva, s kojom seksi zatvorenik danas ima i dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:49