KAKVA TRANSFORMACIJA

Ubijala se od alkohola, imala 108 kg, a danas je objavila fotografiju koja je raspametila sve!

Nakon treće trudnoće imala je 108 kg, koji su prijetili ugrozi njezina zdravlja, pa se u ožujku 2019. obratila se treneru za pomoć
Jessica Simpson
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američka glumica, pjevačica te vlasnica modnog brenda Jessica Simpson izgubila je 45 kilograma nakon što je prošle godine rodila treće dijete, malenu Birdie Mae.

Rezultate napornog vježbanja i odricanja od nezdrave prehrane pokazala je fotografijom na Instagramu. Pozirala je u joga pozi ratnika uz bazen u svom luksuznom domu u Los Angelesu na Hidden Hillsima, dok je na obzoru zalazilo sunce.

- Započinjem tjedan stavom ratnika u skladu s ljepotom zalaska sunca, napisala je ispod fotografije i napravila referencu na pozu ratnika Virabhadrasane, koja je nazvana po Virabhadri, divljem mitološkom hinduističkom ratniku i utjelovljenju Šive.

Jessica je tako još jednom pokazala vitku liniju u sportskim tajicama s životinjskim printa i sportskom crnom grudnjaku.

Joga je postala dio svakodnevne rutine Jessice Simpson, a također je počela prodavati liniju sportsku odjeću Jessica SImpson Collection.

Otkako je s osnivačem Nine Westa surađivala na izradi cipela pokrenula je 2005. tvrtku koja se bavi dizajniranjem i prodajom odjeće, torbi, sunčanih naočala, nakita, cipela i parfema, ali i drugih artikala.

Nakon treće trudnoće imala je 108 kg, koji su prijetili ugrozi njezina zdravlja, pa se nakon poroda u ožujku 2019. obratila se dugogodišnjem treneru Harleyju Pasternaku za pomoć. Tri trudnoće u osam godine ostavile su traga na njezinoj liniji, a ona je htjela izgledati kao prije.

Njezina dnevna rutina sadržavala je obveznih pet koraka na putu do cilja: hodanje, vježbanje, zdrava prehrana, najmanje sedam sati sna i odruzanje od tehnologije na sat vremena.

Jessica Simpson je udana za bivšeg NFL igrača Erica Johnsona od srpnja 2014. godine. Ponosni su roditelji 8-godišnje Maxwell i sedmogodišnjeg Acea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:37