OSTALI SU PRIJATLEJI

Udala se bivša od Shaqa: ‘Za sve sam ja kriv, nek bude s nekim mladim, sretan sam zbog nje‘

Legendarni košarkaš nedavno je priznao kao je on krivac za raspad braka u kojem je dobio petero djece te da nije "štitio" bračne zavjete

Shaquille i Shaunie O'Neal u vrijeme dok su bili sretni

 Ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Shaunie O'Neal, bivša supruga NBA legende Shaquillea O'Neala i zvijezda showa "Basketball Wives" ponovno se udala. Danas 47-godišnja ljepotica sklopila je u subotu bračne zavjete s Keionom Hendersonom.

Bilo je to veliko vjenčanje organizirano za 200-injak uzvanika u ljetovalištu Aurora na golf terenu, a Shaunie su dopratila do zaručnika njezina tri sina Myles (25), Shareef (22) i Shaqir (19), piše Page Six.

"U veljači sam izgubila oca. Gubitak tate usred planiranja ovog vjenčanja bio mi je veliki udarac, pa su me na kraju sinovi predali mojem budućem suprugu.", ispričala je za People mladenka.

Shauniene dvije kćeri Amirah (20) i Me'arah (16), također su bile prisutne. Zvijezda VH1 blistala je u haljini Jeana Louisa Sabajaija, dok je Henderson (41) odjenuo smoking Dolce & Gabbana. Shaunie i njezin mladoženja zaručili su se u studenom 2021. nakon gotovo dvije godine veze. Prethodno je bila u braku sa Shaqom (50) od 2002. do 2011. godine.

"Bilo je nevjerojatno kako je Henderson samo zakoračio u naše živote i ispunio prazninu. Moja djeca ga vole, zbog čega ga ja volim još više.", rekla je Shaunie za People o pastorovu odnosu sa svojom djecom. Shaq je pak nedavno došao na naslovnice jer je sebe okrivio za propali brak.

image

Shaquille O'Neal

Antonin Vincent/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia/Antonin Vincent/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Bio sam loš, Shaunie je bila sjajna. Stvarno je bila. Sve sam to skrivio ja", rekla je NBA legenda za "The Pivot Podcast" u travnju. Shaq je međutim odbio pojasniti što je pogriješio, ali je priznao da vodio "dvostruki život" i da nije "štitio bračne zavjete" koje je dao Shaunie kada su se vjenčali.

Što se tiče nove ljubavi njegove bivše supruge, košarkaš tada je rekao: "Udat će se za dobrog, mladog gospodina i sretan sam zbog nje, a mi imamo sjajan odnos."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 15:22