STIGLA I CAMERON DIAZ

Udala se poznata manekenka: ‘Promijenila je čak tri Chanelove haljine, a jela je pizzu i pomfrit‘

Sofia Richie, kćer glazbenika Lionela Richieja i Elliot Grainge koji se poznaju godinama, počeli su izlaziti početkom 2021.

Sofia Richie

 Pothon/The Photo One/Profimedia/Pothon/the Photo One/profimedia

Glazbena legenda Lionel Richie ispratio je do oltara svoju kći, manekenku Sofiju Richie u subotu u luksuznom francuskom hotelu du Cap-Eden-Roc.

Lijepa Sofia (24) izgledala je elegantno noseći bijelu haljinu s perlama, koja je bila samo jedna od ukupne tri Chanelove haljine koje je nosila tijekom vikenda.

image

Lionel Richie sa svojom kćeri Sofijom

Instagram

Mladoženja, britanski glazbeni producent, Elliot Grainge (30) stigao je u crnom smokingu i leptir mašni.

Među uzvanicima bili su i Sofijina sestra Nicole Richie, njezin suprug Joel Madden i šogorica Cameron Diaz, koja je u braku s njegovim bratom blizancem Benjijem Maddenom.

- Tako sam uzbuđena. Udajem se za Elliota, znam da možda zvuči otrcano, ali on je muškarac mojih snova, rekla je Sofia prethodno na društvenim mrežama.

Sofia je radila s kreativnom direktoricom Chanela, Virginie Viard, kako bi oživjela svoju viziju vjenčanice. Iako je priznala da je ranije željela "haljinu princeze", kako je odrastala, shvatila je da želi nešto "jednostavnije".

- Haljina je magična. Iskreno, mislim da će se Elliotu svidjeti. Ako ne bude plakao, bit ću jako tužna, našalila se.

Što se tiče šminke, odlučila se također za jednostavno i elegantno.

- Šminku za cijeli vikend održavam jako jednostavnom. Želim da je bezvremenska. Ne želim se osvrnuti unatrag za 20 godina i biti zgrožena, objasnila je.

Za zabavu nakon vjenčanja odabrala je kratku bijelu haljinu s cvijetom kamelije na prednjoj strani, kako je prethodno otkrila.

- Mogu plesati i kretati se u njoj. To je tradicionalna Chanelova haljina. Jest ću pizzu i krumpiriće u njoj. Molite za ovu haljinu. Bit će moja životna misija osigurati da joj se ništa ne dogodi, našalila se Sofia.

Dan ranije par je priredio raskošan prijem u hotelu s pet zvjezdica koji se nalazi na jugu Francuske. Rasprostranjen na tri zgrade, nudi elegantne sobe s pogledom na dvorište i sofisticirani dekor u francuskom seoskom stilu. Izgrađen 1869. kao privatni dvorac, otvoren je kao hotel 1889. i omiljen je među zvijezdama.

Uoči vjenčanja, manekenka je objavila da se obratila na judaizam. Tada je izjavila kako je to jedno veliko i važno iskustvo u njezinom životu.

image

Sofia Richie i Elliot Grainge

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, Elliot je sin Luciana Graingea, predsjednika glazbene korporacije Universal Music Group.

Sofia i Elliott zaručili su se u travnju 2022., a počeli su izlaziti u siječnju 2021.

Grainge je postavio pitanje izvadivši dijamantni prsten, koji je dizajnirala draguljarka Stephanie Gottlieb, omiljena među zvijezdama.

- Prijatelji su godinama, a Elliot je također blizak sa Sofijinim bratom Milesom. Sofiji je jako drago što izlazi s nekim koga njezina obitelj odobrava i voli, rekao je izvor jednom prilikom.

U listopadu 2022. Sofia je otputovala u Pariz na djevojačku večer sa starijom sestrom i nekoliko prijateljica.

Uoči vjenčanja, provela je sate u teretani, dijeleći na društvenim mrežama svoje treninge s užetom i utezima. I nije bila jedina koja se pripremala za velik dan. U studenom je rekla za Page Six kako njezin budući suprug radi na usavršavanju svoga tena.

- Jedna stvar koju volim kod svog zaručnika je da ima izvrsnu higijenu i jako brine o svojoj koži, rekla je.

Vezano uz cjelokupni izgled na dan vjenčanja, Sofia vjeruje u ono poznato "manje je više".

- Želim da bude jednostavan i bezvremenski. Nadam se da ću se za mnogo godina osvrnuti na svoje vjenčane fotografije i osjećati da sam ostala vjerna svojoj viziji, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:56