NEUTJEŠNA KELSEY

Udovica britanskog pjevača priznala: ‘Njegov kolega se uselio kod mene, pomaže mi s djecom‘

Nakon što je pjevač umro, Jay McGuiness i dalje je ostao živjeti ondje, a on i cijeli bend će pomoći u odgoju djece

Kelsey Parker

 Ian Vogler/Mirrorpix/Profimedia

Udovica Toma Parkera otkriva kako se njegov kolega iz benda Jay McGuiness (31) uselio kod njih još dok je Tom bio živ. Htio je olakšati Kelsey s brigom oko djece, a ona je za to vrijeme nesmetano mogla provoditi vrijeme u bolnici s Tomom. Nakon što je pjevač umro, Jay je i dalje ostao živjeti ondje, a on i cijeli bend će pomoći u odgoju Aurelije (2) i Bodhija (1).

Prošlog je mjeseca, nakon borbe s tumorom na mozgu, u 33. godini života preminuo Tom Parker. U listopadu 2020. dobio je dijagnozu i tada su mu liječnici dali još 12 mjeseci života. Shrvana udovica kaže da će dvoje malene djece, koju ima s pop zvijezdom, biti odgajani uz pomoć njegovih kolega iz benda. Govori kako će Jay, Max George (33), Siva Kaneswaran (33) i 29-godišnji Nathan Sykes uvijek biti pri ruci i pomoći će u odgoju djece dok odrastaju bez oca.

Tomovi kolege djeci će biti uzori

Jay se preselio u potkrovlje njihove obiteljske kuće kako bi mogao biti blizu Toma i pri ruci kako bi pomogao s djecom kada je Kelsey posjetila Toma u bolnici.

- Jay je ostao s nama. Bio je gore u sobi u potkrovlju, lijepo je znati da je ovdje. Kad sam se ujutro probudila, znala sam da mogu jednostavno ustati i otići posjetiti Toma, rekla je Kelsey za The Sun.

Kelsey je pohvalila Tomove kolege iz benda, nazvavši ih uzorima svoje djece koji će moći s njima dijeliti uspomene na njihova oca.

- Oni su veliki dio naših života i uvijek su bili. Oni su i djeci uzori pa želim da dođu i daju svoj doprinos u njihovim životima i da im pričaju priče o njihovu ocu, oni znaju priče koje ja ne znam, prepričava udovica.

Uskoro će biti objavljena Tomova autobiografija

Udovica je podijelila s medijima kako Tom nije ostavio posebne poruke jer se sve zbilo relativno brzo i neočekivano. Dodala je kako je sretna što će se njihova djeca moći prisjećati oca putem YouTube videa na kojima je on na pozornici s bendom The Wanted. Dodala je i kako ima kolekciju odjeće i suvenira te da bi ovog ljeta trebala biti objavljena njegova autobiografija koju će i djeca moći čitati kad budu starija.

Trenutno joj je teško gledati Tomove isječke, a priznaje da se ne može natjerati ni pogledati u njegov mobitel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:35