U OPORUCI JE NEMA

UDOVICA HUGHA HEFNERA NEĆE DOBITI NI LIPE OD NJEGOVOG NASLJEDSTVA: 43 milijuna dolara Hefnerovog bogatstva podijeliti njegovo četvero djece

Crystal Harris
 Profimedia, AKM-GSI

Prema svemu sudeći, udovica 91-godišnjeg Hugha Hefnera Crystal Harris (30) nakon smrti osnivača Playboyja neće dobiti ni lipe od njegovog nasljedstva, piše Mirror.

Harris je prije vjenčanja s Hefnerom 2012. godine potpisala predbračni ugovor te se smatra da neće nasljediti ništa od njegovog više milijuna dolara vrijednog bogatstva.

Premda se vjeruje da Harris nije dodana u Hefnerovu oporuku, navodno će biti financijski zbrinuta nakon njegove smrti.

U časopisu US Weekly 2013. je godine napisano da će 43 milijuna dolara Hefnerovog bogatstva podijeliti njegovo četvero djece, Sveučilište Južna Kalifornija i nekolicina dobrotvornih udruga čiji je rad tijekom godina podržavao.

Podsjećamo, Harris se 2011. godine trebala prvi puta vjenčati za osnivača Playboyja, međutim to je vjenčanje otkazano jer se Harris predomislila. Više od 300 gostiju trebalo je prisustvovati ceremoniji koja je otkazana samo pet dana prije održavanja.

Harris je jednom prilikom javno osramotila svog muža rekavši da su se seksali samo jednom te da je taj spolni odnos trajao samo "dvije sekunde".

Par je nakon otkazivanja vjenčanja prekinuo, međutim 2012. godine su ponovno završili zajedno i Hefner je tom prilikom izjavio da s Crystal želi provesti ostatak svog života. Također, inzistirao je da ogromna razlika u godinama između njega i nje nisu problem.

"Želimo provesti zajedno onoliko vremena koliko mi je ostalo", napisao je Hefner na Twitteru. Harris je dodala da je drugo vjenčanje bilo drukčije jer je bila uzbuđena za razliku od prvi put.

"Ovaj puta je osjećaj čudesan... Jako sam sretna i Hef je jako sretan i uzbuđeni smo", napisala je Harris.

Crystal Harris je Hefnerova treća žena. Osnivač Playboyja oženio se s Midred Williams 1949. godine te su 10 godina bili u braku. Hefner se nakon toga oženio za Playboyjevu zečicu Kimberly Conrad 1989. godine. I oni su se razveli nakon 10 godina braka.

Šef Playboyja ima četvero djece - Christie, Davida, Marstona i Coopera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:06