MAXIM AUSTRALIA

Ugledni časopis složio listu 100 najzgodnijih žena: Nikoga nije iznenadilo tko je na samom vrhu

Inače, 33-godišnja glumica je i prošle tri godine bila na čelu Maximove HOT 100

Maxim‘s HOT 100

 Profimedia/

Australsku glumicu Margot Robbie magazin MAXIM proglasio je najzgodnijom ženom Australije, i to po četvrti put, odnosno, četiri godine za redom.

image

Margot Robbie

Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Naime, Maxim Australia svake godine dosad objavio je listu 100 najljepših žena svijeta po njihovu odabiru, a na tom popisu nađu se i brojne koje ne duguju svoj uspjeh samo ljepoti već i sportu, glazbi i brojnim ostalim granama djelatnosti. Inače, 33-godišnja Margot i prošle je tri godine bila na čelu liste, a odmah iza nje drugo i treće mjesto zauzele su nogometašica Sam Kerr i reality zvijezda Sophie Monk.

image

Sam Kerr

Cal Sport Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Cal Sport Media/alamy/alamy/profimedia

- Naša godišnja HOT 100 lista razvijala se u proteklih desetak godina. U 2023. ona nastavlja slaviti izvanredne australske žene koje su impresionirale ili utjecale na nas svojom sposobnošću, intelektom, humorom, postignućima, drskošću i nevjerojatnim talentima - rekao je glavni urednik MAXIM-a, Santi Pintado u izjavi.

Prvih pet zaokružuju pjevačica Delta Goodrem i glazbenica G Flip.

image

G Flip

Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia
image

Delta Goodrem

Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia/Martin Harris/capital Pictures/profimedia

Što se tiče ostatka popisa ljepotica, Abbie Chatfield nalazi se na devetom mjestu, voditeljica Sonia Kruger na 36. mjestu, jedno mjesto iznad Amande Keller. Nicole Kidman i Cate Blanchett su na 48. i 49. mjestu, a nova glumačka postava Pravih kućanica iz Sydneya smjestila se na 84. mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:38