PROBLEMI SA ZAKONOM

Uhićen Bruce Springsteen! Legendarnog The Bossa ulovili pijanog za volanom, to mu nije jedini prekršaj

Springsteena terete za vožnju u alkoholiziranom stanju, nesmotrenu vožnju i konzumiranje alkohola na zabranjenom prostoru
Bruce Springsteen
 Geoff Robins/AFP

U javnost je procurilo da je Bruce Springsteen (71) upao u ozbiljne probleme sa zakonom nakon što je krajem prošle godine uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola i nesmotrene vožnje u svojoj rodnoj državi New Jersey, piše Daily Mail.

Glazbena zvijezda zatečena je u nimalo laskavom izdanju u Nacionalnom rekreacijskom centru Gateway u Sandy Hooku, u New Jerseyju, 14. studenog 2020, ali vijest je objelodanjena tek sada.

Springsteen se tereti za vožnju u alkoholiziranom stanju, nesmotrenu vožnju i konzumiranje alkohola na zabranjenom prostoru.

Rock legenda je čitavo vrijeme bila 'suradljiva', kazala je glasnogovornica zaštitarske službe parka, Brenda Ling. Još nisu objavljeni daljnji detalji ovog slučaja.

Prema TMZ-u, koliko je poznato, ovo je Springsteenu prvo uhićenje za vožnju pod utjecajem alkohola.

Pjevač bi se trebao pojaviti na sudu u narednim tjednima, ali konkretan datum nije otkriven.

Springsteenov glasnogovornik još se nije oglasio o ovom slučaju.

Inače, o Springsteenu se u posljednje vrijeme puno govori nakon što se tijekom netom završenog Super Bowla po prvi puta pojavio u nekoj reklami i to za proizvođača automobila Jeep.

U dvominutnoj reklami Springsteen je prikazan kako se Jeepom CJ-5 iz 1980. godine vozi kroz grad Lebanon u državi Kansas, u blizini geografskog središta te pripovijeda i poziva na jedinstvo.

'Nije tajna da je u posljednje vrijeme teško naći sredinu, između crvene i plave, sluge i građanina, slobode i straha', kaže Springsteen dodajući da 'trebamo sredinu'.

'Strah nikada ne izvlači najbolje iz nas', nastavlja The Boss. 'No moramo se sjetiti da je tlo na kojem stojimo zajedničko. I tada ćemo stići. Možemo doći do vrha planine, kroz pustinju. . . i prijeći ćemo ovu podjelu.'

Oglas zatim završava posvetom: 'Sjedinjenim Američkim Državama'.

Springsteenov dugogodišnji menadžer Jon Landau kasnije je otkrio da je odluka da glumi u reklami bila 'spontana'.

Iako mu je ovo prva reklama, Landau kaže kako je hit-maker produkciji zadao prilične probleme jer je Springsteen u 'značajnoj mjeri revidirao originalni scenarij' te je sudjelovao u uređivanju finalnog uratka.

Landau je rekao da je Springsteen 'kontrolirao svaku sekundu onoga što vidite i čujete i zato se sve čini tako osobnim.'

Ranije ovog mjeseca, Springsteen je također nastupio na inauguraciji Joea Bidena s izvedbom pjesme 'Land of Hope and Dreams' u Lincoln Memorialu.

Springsteen je otvorio večernju manifestaciju pod nazivom Celebrating America, koju je vodio Tom Hanks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:13