ZAVRŠIO U LISICAMA

Uhićen muž najpopularnije ‘negativke Selling Sunseta‘: Njihovo dvogodišnje dijete gađao staklenom bocom

45-godišnji Richard uhićen je zbog napada smrtonosnim oružjem, a iz kuće su ga odveli u lisicama, bosonogog i u kućnom ogrtaču

Christian Richard

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Christian Richard, suprug zvijezde Netflixova reality showa “Selling Sunset” Christine Quinn (35), navodno je udario njihovog dvogodišnjeg sina staklenom bocom prije nego što je uhićen zbog obiteljskog nasilja.

"Osumnjičenik je bacio torbu sa staklenom bocom na žrtvu, promašio žrtvu, ali je udario žrtvino dijete, uzrokujući mu ozljede", rekao je policijski službenik Los Angelesa za Page Six.

image

Christian Richard

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

“Dijete su vidjeli bolničari, ali nije prevezeno u bolnicu", dodao je.

Drugi je izvor rekao da je mališan, koji je dobio ime po svome tati, kasnije prevezen u hitnu pomoć. "Christine je napustila kuću i vozila se u kolima hitne pomoći sa svojim sinom", otkrio je izvor.

45-godišnji Richard uhićen je zbog napada smrtonosnim oružjem, a fotografije, koje je ekskluzivno objavio Page Six, prikazuju softverskog inženjera kako izlazi iz kuće u lisicama, bos i u kućnom ogrtaču. Richard se još uvijek nalazi u pritvoru te je zadržan uz jamčevinu od 30 tisuća dolara.

image

Christian Richard

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Podsjetimo, Christine Quinn proslavila se u reality showu o nekretninama, gdje je često bila prikazivana kao ‘glavna negativka‘ zbog svojih učestalih svađa s drugim kolegicama, agenticama za nekretnine Mary Fitzgerald i Chrishell Stause. Neki su je obožavali, drugi su je mrzili, a na kraju je napustila Oppenheim Group u travnju 2022. uoči šeste sezone reality emisije, nakon što se posvađala s jednim od šefova Jasonom Oppenheimom. Nakon toga je pokrenula svoj vlastiti biznis i izdala vlastitu knjigu ‘How to Be a Boss B*tch‘. Za Richarda se udala 2019., a u svibnju 2021. dobili su sina Christiana kojeg je rodila carskim rezom.

image

Davina Potratz i Christine Quinn

Phillip Faraone/Getty Images/Profimedia/Phillip Faraone/getty Images/profimedia

Nakon što je napustila "Selling Sunset", Quinn i njezin suprug pokrenuli su vlastitu tvrtku za nekretnine, RealOpen.

image

Agentice za nekretnine iz reality emisije ‘Selling Sunset‘ - Maya Vander, Davina Potratz, Heather Young i Christine Quinn

Arroyo-oconnor/aff-usa.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Arroyo-oconnor/aff-usa.com/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:08