NOVI DETALJI

Uhvatila Beckhama u krevetu sa španjolskom manekenkom: ‘U tom trenutku me nazvala Victoria...‘

Novi Netflixov dokumentarni serijal o Beckhamima je Loos ponovno vratio u središte pozornosti nakon gotovo 20 godina

David i Victoria Beckham te Rebecca Loos

 Profimedia/Netflix

Rebecca Loos, žena koja je imala navodnu aferu s Davidom Beckhamom početkom 2000-ih godina, prisjetila se kako je bila "jako povrijeđena" kada ga je "zatekla u krevetu s drugom ženom".

Bivša osobna asistentica (46) popularnog nogometaša tvrdila je da je bila na zabavi s tadašnjim igračem Real Madrida (48), koji se "skrivao na dnu vrta" razgovarajući sa španjolskom manekenkom, piše Page Six.

- To je boljelo - rekla je Loos za Daily Mail, prisjećajući se zabave u kući nogometne legende Ronalda Nazária, 22. rujna 2003. godine.

- Zabava je bila prekrasna, hrana odlična, samba bend iz Brazila i šampanjac - opisala je Loos.

No, njezina se noć preokrenula kad joj je Davidova supruga, Victoria Beckham, zvala Davida na mobitel, a zatim i nju.

image

Victoria Beckham

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Uznemirena je jer zove Davida, a on se ne javlja - prepričala je situaciju i rekla da se javila na telefon.

- Rekla sam joj da ne znam gdje je, no ona je uporno tvrdila da ga moram pronaći - nastavila je.

Loos je pristala i krenula u potragu za Beckhamom. Ušla je u kuću i popela se stepenicama. Tamo je vidjela Davidova dva tjelohranitelja ispred vrata. Nizozemska ljepotica rekla je osiguranju nogometne zvijezde da je njegova supruga na telefonu, a jedan od tjelohranitelja odmah je "nestao" u spavaću sobu.

- David se vratio s tjelohraniteljem, a ja sam u pozadini vidjela jednu španjolsku manekenku kako leži na krevetu. Ljutila sam se i samo sam ga pogledala, dala mu slušalicu i rekla da ga zove supruga - rekla je Loos. Bivši kapetan Engleske navodno je tiho razgovarao s pjevačicom (49) prije nego što je svoj telefon vratio Loos.

- Bila sam tako povrijeđena... - nastavila je Loos koja se prije 20 godina bavila odnosima s javnošću i živjela u Madridu te je imenovana Beckhamovom pomoćnicom nakon što je potpisao ugovor s Real Madridom. Menadžerska tvrtka za koju je radila premjestila ju je na manje dužnosti kad je u javnost isplivala navodna četveromjesečna afera. Beckham je zanijekao vezu i rekao da je u to vrijeme bio sretno oženjen, ali nikada nije poduzeo pravne mjere protiv nje.

image

David Beckham

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Osim za Loss, David je zanijekao i optužbe da je bio s još nekoliko žena koje su tvrdile da su bile u romantičnoj vezi sa njim, dok je on bio u braku.

Novi Netflixov dokumentarni serijal o Beckhamima je Loos ponovno vratio u središte pozornosti nakon gotovo 20 godina, a prijatelji kažu da je frustrirana što je skandal ugrozio njezin anonimni život. Danas je Loos majka dvoje djece i jako je zadovoljna svojim idiličnim životom. Naime, ova instruktorica joge u sretnom je braku s norveškim liječnikom te žive u blizini zadivljujućeg planinskog krajolika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:47