SVJETSKO NATJECANJE

Ukrajinska misica u suzama: ‘Ruskinja me naganjala za selfie. Imam za nju samo jedno pitanje‘

Ususret natjecanju objavljen je i video ukrajinske kandidatkinje na kojem kroz suze govori o svojoj domovini
 Instagram/Profimedia

Ukrajinski napori da isključe rusku natjecateljicu iz sudjelovanja u svjetskom natjecanju za Miss Universe 2022., koji se 14. siječnja održalo u New Orleansu, nisu uspjeli - kazala je za TSN News ukrajinska kandidatkinja Viktoria Apanasenko.

‘Puno smo radili na tome, no dobila je američku vizu i to je presudilo njezinom sudjelovanju na natjecanju. Ako su joj Amerikanci dali vizu, organizacijski odbor je nije mogao izostaviti s natjecanja‘, pojasnila je Apanasenko.

Ukrajinska missica također je komentirala konstantna nastojanja ruske kandidatkinje Anne Linnikove da se fotografiraju jedna pored druge.

‘Dobila je zadatak od svog organizacijskog odbora da snimi selfie sa mnom. I nije prvi put da je to pokušala učiniti‘, kazala je Apanasenko pa istaknula kako za Ruskinju ima samo jedno pitanje, na koje još nije dobila odgovor.

‘Podržava li politiku svog predsjednika koji je započeo rat u Ukrajini ili ne?‘, upitala je ukrajinska ljepotica i ponovno naglasila kako joj je nekoliko puta ‘ponuđeno da okinu prijateljsku fotku‘.

Ususret natjecanju objavljen je i video ukrajinske kandidatkinje na kojem kroz suze govori o svojoj domovini.

Inače, na natjecanju Miss Universe 2022. održanom u subotu pobijedila je američka predstavnica, a Ukrajinka se nije uspjela plasirati među prvih 16.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:13