BIZARNA PARNICA

Ukrala pse Lady Gagi, a sad je tuži jer joj nije isplatila nagradu: ‘Gdje je mojih pola milijuna?‘

Jennifer McBride od zvijezde traži 1,5 mil. dolara za objavljivanje obmanjujuće nagrade, iako policija tvrdi da je suučesnica u otmici

Lady Gaga i njen buldog Asia

 Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Žena po imenu Jennifer McBride optužila je slavnu pjevačicu Lady Gagu jer nije ispunila obećanje da će isplatiti nagradu od 500 tisuća dolara za pronalazak njezina dva psa, francuska buldoga.

McBride kaže da je Lady Gaga jasno dala do znanja da će platiti 500 tisuća dolara osobi koja joj vrati njezine kućne ljubimce, a nagradu je najavila još početkom 2021. nakon što su njezini psi ukradeni.

image

Gagin buldog Asia

Instagram/Planet/Profimedia/Instagram/planet/profimedia

U veljači 2021. strani mediji pisali su kako je McBride pronašla njezine pse neozlijeđene, vezane uz stup, kilometrima udaljenima od mjesta gdje su ukradeni. Zatim ih je predala policijskoj postaji u Los Angelesu, a tvrdila je da ih je prepoznala ih iz medijskih izvješća. Gagini predstavnici i detektivi otišli su u postaju te potvrdili identitet pasa.

Međutim, McBride sada želi ne samo 500 tisuća dolara, već 1,5 milijuna dolara za objavljivanje obmanjujuće nagrade.

Koji i Gustav ukradeni su u Los Angelesu njezinom šetaču pasa, Ryanu Fischeru. Nekoliko muškaraca se zaustavilo pored njega, iskočilo iz automobila te zgrabilo pse pritom pucajući u prsa Fischeru.

Šetao je tri psa, no napadači su uzeli dva. Susjedi su pronašli Fischera kako leži upucan na pločniku koji je zatim hitno odveden u bolnicu. Srećom, preživio je ozljede.

Zamjenica okružnog tužitelja Los Angelesa Michele Hanisee rekla je za TMZ da je McBride znala da su psi bili ukradeni kada ih je vratila. Namjera joj je bila dobiti nagradu. Također je godinama poznavala muškarce koji su sudjelovali u pucnjavi.

image

Gaga je za pse ponudila nagradu od pola milijuna dolara

Nj/Backgrid Uk/Profimedia/Nj/backgrid Uk/profimedia

McBride je prvobitno vratila pse pjevačici dva dana nakon što su ukradeni. Kasnije je optužena za sudjelovala u zločinu te je dobila dvije godine uvjetne kazne. Navodno je hodala s ocem jednoga od muškaraca koji su sudjelovali u zločinu.

Čovjek koji je pucao u Fischera, James Howard Jackson, ne osporava optužbu za pokušaj ubojstva te je dobio 21 godinu zatvora.

Pjevačica je prvobitno podijelila objavu putem Instagrama gdje je među ostalim i dala informacije o nagradi.

image

Pjevačica ima tri buldoga

Seb/Fameflynet.uk.com/Splash_/Profimedia/Seb/fameflynet.uk.com/splash_/profimedia

- Srce mi je bolesno i molim se da moja obitelj ponovno bude cijela činom dobrote. Platit ću 500 tisuća dolara za njihov siguran povratak. Ako ste ih kupili ili pronašli nesvjesno, nagrada je ista. Nastavljam te voljeti Ryane Fischer, riskirao si svoj život da bi se borio za našu obitelj. Ti si zauvijek heroj, napisala je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:54