AFERA DANZA

Ulovio bivšu u krevetu s drugim, ona tvrdi: ‘Ni tada mi nije bilo jasno što Stamos radi u mojoj kući. Pa prekinuli smo!‘

Glumica tvrdi da kada je započela vezu s Tonyjem Danzom nije više bila sa Johnom Stamosom

Teri Copley

 Hollywood To You/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hollywood To You/backgrid/backgrid Usa/profimedia

John Stamos, donosi Fox News, u svojim je memoarima "Da ste mi rekli" otkrio kako je svoju tadašnju djevojku Teri Copley pronašao u krevetu s Tonyjem Danzom. Stamos i Copley bili su u vezi 1980-ih prije njegovog braka s manekenkom Rebeccom Romijn. U to je vrijeme Stamos bio kako sam kaže do gluposti zaljubljen u Copley i kada ju je našao s Danzom opisao je to kao svoju "najgoru noćnu moru". Međutim, glumica iz serije "Brain Donors" sada uzvraća i inzistira na tome da njih dvoje zapravo više nisu bili zajedno kada se incident dogodio.

image

John Stamos

Billy Bennight/Zuma Press/Profimedia/Billy Bennight/zuma Press/profimedia

"John se sasvim drugačije sjeća onoga što se dogodilo prije nekoliko desetljeća. Pitala sam se pa što John tu radi jer smo prekinuli. Samo me pogledao i odmahnuo glavom te otišao", prenio je glumičinu izjavu njezin predstavnik za Fox News Digital. Stamos se, kao što smo već pisali, prisjetio da je između njega i Copley bilo dobro više od godinu dana prije nego što je primijetio da se počela distancirati od njega.

"Zovem je s puta, ali djevojka koja je prije bez daha podignula slušalicu nakon samo jednog zvona, sada mi šalje signale zauzeća. Kad bih došao kući, zvao bih je cijeli dan. Bez odgovora. Čudno. Prešli smo s telefonskog razgovora od svakih nekoliko sati na tišinu", napisao je Stamos u svojim memoarima kako donosi Entertainment Weeklyja. Stamos se odvezao do Copleyjine kuće, ali je na prilazu otkrio nepoznati automobil. Kuća je bila mračna i zaključana, ali Stamos je odlučio provjeriti kuću za goste.

image

Tony Danza u "Who‘s the Boss"

The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

"Rolete su bile zatvorene, ali su vrata bila malo otvorena. Zavirim unutra i vidim četiri stopala kako vire ispod otrcanog popluna s cvjetnim printom koji me nekoć grijao. Moja malena plesačica je u krevetu s gospodinom Porsche Speedsterom. Oni spavaju. Ne mogu reći tko je on, ali prepoznajem Teri jedva prekrivenu plahtama", napisao je u knjizi. U to vrijeme Stamos nije znao da je to Danza. Ali sjeća se kako je trčao dvorištem u suzama koje su mu tekle niz lice jer nije želio da ga itko vidi. U jednom trenutku je stao i iz nepoznatog automobila parkiranog na prilazu izvadio potpisani Copleyin poster.

image

Timothy Daly, i TeriI Copley 1984.

United Archives/impress/United Archives/Profimedia/United Archives/impress/united Archives/profimedia

"Zurim u dvodimenzionalnu, poluodjevenu ženu za koju sam mislio da je poznajem. Potpisala je plakat, stavila mala srca. ‘Dragi moj Tony, voljet ću te zauvijek. XO, Teri‘. Tony? Tko je, dovraga, Tony?", prisjetio se. Glumac je priznao da nije shvatio tko je nepoznati muškarac u krevetu s Copley sve dok nije čuo pjesmu Eltona Johna na putu kući, koja mu je upalila ‘lampicu‘. Predstavnici i Stamosa i Danze nisu odgovorili na zahtjev Fox News Digitala za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:29