PUKLA LJUBAV

Umirovljenica Iris (83) rastaje se od 44 godine mlađeg muža: ‘Umjesto da vodimo ljubav, svađamo se oko princa Williama’

Iris ga je sada zamijenila mačkom Tubbyjem te kaže da je ‘bila glupa što se išla udati za njega‘

Iris Jones i bivši dečko Mohamed

 Facebook/Iris Jones/

Egipćanin Mohamed Ibrahim (39), kojeg su nazivali ‘toyboyjem‘ britanske umirovljenice Iris Jones (83), otkrio je zašto je pukla ljubav među njima. Naime, par se svađao zbog njegove ljubavi prema princu Williamu.

Ibrahim tvrdi da je njihov razlaz bio gorak jer su se svađali ‘oko svega i svačega‘, a posebno oko kraljevske obitelji. Zaštitar u Tescu tvrdi da njegova bivša draga nije voljela kraljevsku obitelj i očekivala je od njega da ih i on prestane voljeti. Rekao je da su se svađali jer je on smatrao da bi ‘princ William bio dobar kralj‘, prenosi Mirror.

Iris se udala za Mohameda u studenom 2020., a šokirala je Britaniju kad je progovorila o njihovu seksualnom životu tijekom gostovanja u emisiji ‘This Morning‘. Prvo su proveli 12 mjeseci razdvojeni, sve dok njemu nije bila odobrena viza.

Započeli su zajednički život u njezinoj kući u Somersetu, ali stvari su uskoro krenule krivo, nakon što ga je ona opisala kao ‘sebičnjaka koji se samo želi dokopati novca‘ te je priznala da joj je žao što se upustila s njim u vezu nakon što su se upoznali na Facebooku. Iris je nedavno objavila i da je mlađahnog dečka sada zamijenila mačkom Tubbyjem te sada kaže da je ‘bila glupa što se išla udati za njega‘.

Međutim, Mohamed joj nije ostao dužan pa joj je uzvratio da bi, da je želio novac, oženio ‘bogatu ženu‘.

image

Iris Jones i bivši dečko Mohamed

Facebook/iris Jones/

"Nekoć smo imali sjajan seksualni život, ali onda se to sve izgubilo jer sam uvijek bila tako umorna od brige za njega. Sve sam mu radila - kuhala, čistila, pospremala...", rekla je u jednom davnom intervjuu. Međutim, u novom intervjuu je Mohamed nju optužio da ga je koristila ‘kao seksualnog roba‘ i da mu je ‘slomila srce‘, prenosi Mirror.

image

Iris Jones i bivši dečko Mohamed

Facebook/iris Jones/

Požalio se da je znao raditi i po 14 sati na poslu, a onda bi se vratio kući gdje su ga dočekala ‘bizarna pravila‘, poput zabrane korištenja tuša.

Vjeruje da ga je Iris iskorištavala kako bi mogla prodavati priče o njihovoj vezi, a otkrio je i da se zaljubio u nju nakon što su se počeli dopisivati putem Facebooka 2019. godine.

"Tretirao sam Iris kao kraljicu, ali ona me iskoristila kao seksualnog roba. Zabranila mi je da se tuširam, nije mi dopuštala ni da odem na WC kad bih se vratio kući s posla. Željela je da zaboravim svoju prošlost i svoju obitelj u Egiptu, nije mi dala ni da odem kući vidjeti svoju majku", ispričao je svojedobno za Daily Mail.

Iris je na Facebooku opisala kako su se proveli u Egiptu.

"Imala sam 40 tisuća funti na svom bankovnom računu i svakog sam dana davala Mohamedu svoju karticu s koje bismo dnevno trošili po 1000 egipatskih funti. To je bilo za troškove života, obroke vani, medeni mjesec u Sharm-El-Shieku i općenito za uživanje u životu na visokoj nozi", ispričala je tada.

On je to sve negirao i rekao da je i sam ‘imao dobru plaću‘ u Egiptu jer je radio kao inspektor u elektranama širom Bliskog istoka. Dodao je i da se zbog njezinih izjava o njihovoj vezi nije mogao vratiti u svoju rodnu zemlju. "Ne mogu se tamo vratiti dok ljudi ne zaborave na sve ovo", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. srpanj 2024 17:56