NASTAVAK SUĐENJA

Umirovljenik koji tuži Gwyneth Paltrow iznio svoju stranu priče: ‘Čuo sam vrisak od kojeg se ledi krv‘

Terry Sanderson koji je tužio glumicu traži od nje 300 tisuća dolara jer je tvrdi pretrpio fizičke, mentalne i emocionalne ozljede u nesreći

Gwyneth Paltrow

 Rick Bowmer/POOL/AFP

U nastavku suđenja zbog skijaške nesreće, Terry Sanderson, koji je tužio glumicu Gwyneth Paltrow, ispričao je na sudu u Utahu kako je čuo "vrisak od kojeg se ledi krv" malo prije sudara.

Kako piše BBC, 76-godišnji umirovljenik ustvrdio je kako mu je sve zvučalo kao da je netko izvan kontrole te da ga nikada nitko nije tako jako udario na skijanju. Zbog posljedica ozlijeda koje je, kako tvrdi, zadobio, od slavne hollywoodske glumice traži odštetu od 300 tisuća američkih dolara. Paltrow (50) je zanijekala odgovornost i podnijela je protutužbu "tešku" jedan dolar te traži nadoknadu pravnih troškova.

image

Eric Christiansen

Rick Bowmer/POOL/AFP

"Djelovalo je kao da je netko izgubio kontrolu i da će udariti u drvo i umrijeti", rekao je Sanderson na sudu, dodavši da je u nesreći zadobio teške fizičke, mentalne i emocionalne ozljede. Rekao je da su ti zdravstveni problemi promijenili njegov odnos s djecom, kao i da su pridonijeli njegovom razlazu s partnericom te gubitku prijatelja.

Opisujući posljedice, Sanderson je svjedočio kako se sjeća da je čuo vrlo ljutit muški glas koji ga je optuživao da je kriv za sudar, a kasnije je rečeno da je to bio instruktor skijanja iz Deer Valleyja Eric Christiansen.

Rekao da je čovjek bio uporan u svojim tvrdnjama da je on "loša osoba" u cijeloj toj situaciji i da ga je pokušao maltretirati.

U svojem svjedočenju, Christiansen je uzvratio da je smiješno tvrditi da je bio neprijateljski nastrojen prema Sandersonu s obzirom da instruktore koji se sukobljavaju s gostima ne zadržavaju u angažmanu na skijalištu.

Ustvrdio je i da Paltrow nije nesmotrena ili opasna skijašica te da je vješta. Christiansen, koji je tog dana podučavao Mosesa, glumičina sina, iznio je kako ni ona, ali ni Sanderson, nakon incidenta nisu tražili pomoć skijaške patrole. Kazao je da bi "sve bilo drukčije" da je itko zatražio pomoć jer, kada su ljudi ozlijeđeni, mora se pozvati skijaška patrola koja će uzeti izjave i procijeniti težinu ozljeda. Zanijekao je također da je bilo zataškavanja kako bi se zaštitila poznatu glumicu.

image

Gwyneth Paltrow

Rick Bowmer/POOL/AFP

Krajem prošlog tjedna svjedočila je Sandersonova kći koja je ispričala kako je njezin otac i otprije bio vrlo teška osoba, otuđena od obitelji, a Paltrow je tvrdila da je na nju naletio s leđa, obuhvativši je oko struka teško dišući, što ju je posve izbezumilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:07