KYMBERLY HERRIN

Umrla bivša Playboyeva zečica poznata po nezaboravnoj sceni iz ‘Istjerivača duhova‘ i slavnom spotu ZZ Topa

Herrin je u rujnu 1982. pozirala za naslovnicu Playboya, a 1983. je glumila u video spotu za pjesmu ‘Legs‘ grupe ZZ Top

Kymberly Herrin i Dan Aykroyd u poznatoj sceni iz ‘Istjerivača duhova‘

 Screenshot:Youtube

Playboyeva zečica i zvijezda ‘Istjerivača duhova‘ Kymberly Herrin umrla je u 65. godini, potvrdila je njena obitelj, piše Daily Mail.

Najbolje je poznata po ulozi ‘djevojke-duha iz snova‘ u klasiku iz 1984. ‘Istjerivači duhova‘, gdje je glumila uz Dana Aykroyda.

Plavokosa ljepotica umrla je 28. listopada. Uzrok smrti još nije poznat. Ipak, njena obitelj je zatražila da se u njenu čast donira novac Američkom udruženju za borbu protiv raka.

Bivši model i glumica Kymberly Herrin umrla je u Santa Barbari u Kaliforniji gdje je rođena i gdje je živjela veći dio života.

image

Kymberly Herrin na naslovnici Playboya

Playboy

U vrijeme kad je doživljavala vrhunac karijere u 1980-ima, Herrin je u rujnu 1982. pozirala za naslovnicu Playboya, a 1983. je glumila u video spotu za pjesmu ‘Legs‘ grupe ZZ Top.

Igrala je i manju ulogu u filmu ‘Lov na zeleni dijamant‘ 1984. u kojem su glavne uloge igrali Michael Douglas, Kathleen Turner i Danny deVito. Glumila je i u filmu ‘Policajac s Beverly Hillsa 2‘ 1987. godine.

image

Kymberly Herrin (u sredini) sa svojim sestrama koje su danas također pokojne

Facebook

Ipak, najpoznatija je njena uloga ‘djevojke-duha iz snova‘ u ‘Istjerivačima duhova‘. U poznatoj sceni Aykroyd se budi u vatrogasnoj postaji i vidi duha koji lebdi iznad njega.

Djevojka-duh iz snova onda otkopča njegov remen i povlači patent na njegovim hlačama. Nakon toga vidimo Aykroydovo lice u ekstazi, a on se zatim budi iz sna.

Karijera Kymberly Herrin je poprilično usporila u kasnijim godinama.

Ipak, vratila se glumi u filmu iz 1996. ‘Rasipnici‘, u kojem je glavnu ulogu igrao Don Swayze.

Kad nije glumila u filmovima, Herrin je voljela putovati, a čak je i nekoliko godina živjela na 22-metarskoj jahti na kojoj je plovila uzduž kalifornijske obale i kroz Panamski kanal, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:20